Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε άγρια για τον «Άλλο Άνθρωπο»: «Αισθανόμαστε μαλ…ς όλοι»

"Εμένα όταν διατυμπανίζεται η φιλανθρωπία, μου έρχεται να κάνω και λίγο εμετό", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Οι αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο παίρνουν σταδιακά τη μορφή χιονοστιβάδας. Νέα καταγγελίες που έρχονται στο φως για την κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» προκαλούν αίσθηση. Ο Γιώργος Λιάγκας, στην έναρξη της εκπομπής, έκανε μια αποκάλυψη, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ξέσπασε στον αέρα.

«Δεν θέλω να το παίξω μάγκας, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα… έχω κι εγώ τους δικούς μου λόγους να βρίσκω τις δικλείδες ασφαλείας και να μην πέφτω από τα σύννεφα. Επίσης, όλους τους ανθρώπους που έχουμε μία αναγνωρισιμότητα, όλες αυτές οι φιλανθρωπικές οργανώσεις μας χρησιμοποιούν και τις χρησιμοποιούμε, γιατί πολλές φορές είναι και το φύλλο συκής της αμαρτίας μας, αν υπάρχει αμαρτία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Εγώ, λοιπόν, επειδή είχα προτάσεις να πάω στον «Άλλον άνθρωπο» να βοηθήσω, να μαγειρέψω… για κάποιο λόγο, διαισθητικά, αρνήθηκα να πάω να βοηθήσω. Θα μου πεις, στην κιβωτό του Κόσμου δεν πήγες; Πήγα… Δεν έχει σημασία και δεν το μετανιώνω. Το θέμα είναι ότι εδώ, κάτι μέσα μου με έτρωγε και είχα και κάποιες ενδείξεις τις οποίες δεν είναι ακόμα η ώρα να τις πω».

Μερική ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε πολύ έντονο ύφος: «Εμένα όταν διατυμπανίζεται η φιλανθρωπία, μου έρχεται να κάνω και λίγο εμετό. Η φιλανθρωπία πρέπει να αποδεικνύεται ότι είναι τίμια και διαφανής. Όλοι έχουν βάλει λεφτά στον Άλλο Άνθρωπο, αισθάνονται μαλ…ς όλοι! Όλοι»!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου