Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Δημήτρης Παπανώτας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν χρειάζονται τέτοιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες, δεν είναι τιμητικό»

"Θέλει να πει ένα και λέει πενήντα. Ίσως δεν καταλαβαίνει ότι αυτά μπορεί να έχουν έναν αντίκτυπο κακό".

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Τζένη Θεωνά σχολίασε η παρέα του Happy Day. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τις λεπτομέρειες που μοιράζεται ο παρουσιαστής γύρω από την προσωπική του ζωή, τη σχέση με τη σύντροφό του αλλά και τη γέννηση του γιου του.

«Ανδρέα μου, δεν χρειάζεται να τα λες όλα αυτά δημοσίως. Θυμάσαι που έλεγε προχθές για το πόσο του στάθηκε η σύντροφός του και τα λοιπά και είπα ότι δεν χρειάζονται τέτοιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες», τόνισε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Ήθελε να την τιμήσει», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον δημοσιογράφο να έχει αντίθετη άποψη, επισημαίνοντας: «Ναι άλλα όχι με λεπτομέρειες».

«Τώρα ας πούμε λέει: χώρισα όταν το παιδί μου ήταν δύο χρονών, γιατί ερωτεύτηκα, για προσωπικούς λόγους. Δεν χρειάζεται όλο αυτό, δεν είναι τιμητικό να πεις ότι: ναι, ερωτεύτηκα, γεια σας», υπογραμμίζει ο Δημήτρης Παπανώτας για τη συνέντευξη του γνωστού παρουσιαστή στη Δημόσια Τηλεόραση.

«Φτάνει. «Χώρισα όταν παιδί μου ήταν δύο χρονών», τελεία. «Η καινούργια μου σύντροφος μου έχει σταθεί πολύ», τελεία. Δεν χρειάζονται όλα τα υπόλοιπα. Θέλει να πει ένα και λέει πενήντα», επισήμανε αμέσως μετά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν είπα ότι δεν έχει εμπειρία να τα κοντρολάρει αλλά ίσως δεν καταλαβαίνει ότι αυτά μπορεί να έχουν έναν αντίκτυπο κακό», κατέληξε στον συλλογισμό του για τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Δημήτρης Παπανώτας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου