Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Ελένη Χατζίδου για Μικρούτσικο – Καινούργιου: «Την προσέβαλε στον αέρα, γίνεται αυτό το πράγμα;»

"Επειδή δηλαδή έχουμε συνηθίσει να το κάνει αυτό ο Μικρούτσικος στην Κατερίνα, θα λέμε ότι δεν πειράζει; Ήταν άσχημο, εγώ ένιωσα άβολα".

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την ενόχλησή της για την on air αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην επίθεση που εξαπέλυσε η Κατερίνα Καινούργιου προς τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Το περιστατικό συνέβη το πρωινό της Πέμπτης (1/2) στο Super Κατερίνα.

«Ακούγοντας τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δεν συμφωνώ καθόλου με αυτό που έκανε. Ένιωσα άβολα. Προσπάθησε να βάλει στον αέρα την παρουσιάστρια στη θέση της και να της πει ότι αυτό που κάνει δεν είναι σωστό», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το σημερινό (2/2) Breakfast@Star.

«Αν είναι κάποιος να σε βάλει στη θέση σου και να σε σταματήσει, επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό ή τηλεοπτικό, έχεις τον αρχισυντάκτη στο αυτί. Θα σου ουρλιάξει λίγο παραπάνω να σταματήσεις. Ήταν άσχημο», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Ξέρουμε όλοι ότι ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, λέει πάντα αυτό που θέλει έτσι όπως το σκέφτεται», επισήμανε η Λιλή Πυράκη στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ της εκπομπής, με την Ελένη Χατζίδου να της απαντά:

«Δεν χρειάζεται να έχεις ακουστικό για να μην προσβάλλεις και δεν πρέπει να τα λέμε όλα πάντα. Την προσέβαλε, παιδιά. Της είπε στον αέρα ότι άλλα λες και άλλα κάνεις… πες εκεί κάτι πιο ήπιο και πες της τα στο break».

«Της έβαλε χέρι στον αέρα, γίνεται αυτό το πράγμα; Εγώ θα ένιωθα πολύ άσχημα εάν κάποιος από εσάς μου το έκανε ποτέ αυτό. Επειδή δηλαδή έχουμε συνηθίσει να το κάνει αυτό ο Μικρούτσικος στην Κατερίνα, θα λέμε ότι δεν πειράζει;», κατέληξε στο σχόλιό της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Ελένη Χατζίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου