Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ανδρομάχη για Γιώργο Λιβάνη: «Πρώην σχέση του μας ενοχλεί, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα»

"Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω και εγώ αυτόν που πρέπει για να της βάλω φρένο".

Μία διαφορετική συνέντευξη στο κανάλι Raw House στο YouTube έδωσε η Ανδρομάχη. 

Τη νεαρή τραγουδίστρια συνάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, απαντώντας στις ερωτήσεις που της έθεσαν οι διαδικτυακοί φίλοι για τη σχέση της με τον επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Λιβάνη.

«Το δικό μου πιο ακραίο περιστατικό δεν θα το πω ζήλεια, θα το πω οριοθέτηση. Επειδή ένα κορίτσι δεν έχει καταλάβει ότι εδώ υπάρχει σχέση και, αν δεν το καταλάβει, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα», είπε αρχικά η Ανδρομάχη.

«Ενοχλούσε συνέχεια, έπαιρνε φίλους, έστελνε μηνύματα, μόνο εμένα δεν είχε πάρει. Της έστειλα μήνυμα από τον λογαριασμό μου, είναι πρώην σχέση, δεν καταλαβαίνει έχει πρόβλημα. Της είπα να τα κόψει όλο και κατέληξε πολιτισμένα όλα αυτό, αφού της είπα ότι εάν χρειαστεί κάτι είμαι εγώ εδώ», περιέγραψε η τραγουδίστρια στη συνέχεια.

«Πρόσφατα ξαναενόχλησε, δεν με άκουσε. Αυτό έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Την επόμενη φορά που θα ενοχλήσει, θα ενοχλήσω και εγώ αυτόν που πρέπει για να της βάλω φρένο. Είναι κακό να βάζεις τα όριά σου;», κατέληξε η Ανδρομάχη για το επίμαχο περιστατικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube η Ανδρομάχη είχε ρωτηθεί ξανά για τη στάση της απέναντι στη ζήλεια.

«Είναι όμορφο το αγόρι μου. Ζηλεύω, δεν είναι φυσιολογικό; Υπήρξε μία που ήταν υπερβολικά διαχυτική και την κερνούσα υποβρύχια για να χαλαρώσει και το πήρε το μήνυμα. Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Γιώργο Λιβάνη, ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια.

Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση, όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο του. Δεν παίζει beef με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δεν ξέρω καν τι είχαν και δεν με νοιάζει κιόλας», είχε παραδεχθεί χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου