Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ελένη Φουρέιρα: «Άρχισε να παίζει ο γιος μου με τα κραγιόν και η μαμά μου του είπε… εσύ είσαι άντρας»

"Της λέω μην το ξαναπείς αυτό, δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι εσύ είσαι άντρας".

Για τον ρατσισμό και την ομοφοβία μίλησε η Ελένη Φουρέιρα, με βάση το ντροπιαστικό γεγονός που συνέβη πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

«Οι μισοί λένε «ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν» και όταν πάνε στο σπίτι λένε «αν γίνει ο γιος μου gay θα τρελαθώ». Εγώ μεγαλώνω ένα παιδί και όταν είδα αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκα αν ο γιος μου θα πέσει θύμα μπούλινγκ, φοβήθηκα ο γιος μου να μη γίνει θύτης», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Κι εγώ ως παιδί έχω ακούσει έλα μωρέ την Αλβανίδα, έλα μωρέ την κ…αλβανίδα. Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο της και την μητέρα της.

«Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου, τα κραγιόν. Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα «όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας». Το λέει μία, καταπίνω λίγο περίεργα. Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, «μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας» που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Της λέω μην το ξαναπείς αυτό, δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι εσύ είσαι άντρας. Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου