Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν είχα ποτέ αυτόγραφα, μου φαινόταν γελοίο όλο αυτό»

«Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Όταν κάνεις επιτυχία σε ζητούν για παρόμοια πράγματα και επαναλαμβάνεσαι διαρκώς», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο ηθοποιός απάντησε για την καριέρα του, το λόγο που δεν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά και για την επιτυχία που… δεν είναι καλό πράγμα.

«Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις, νιώθω πως όλα έχουν ειπωθεί. Δεν ζω στο παρελθόν και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ως σοφός στα 71 μου χρόνια. Δεν έχω ανάγκη να κάνουν το όνομα μου δρόμο και ανδριάντα. Όλοι οι άνθρωποι θα ξεχαστούν. Οι αναμνήσεις που μένουν από κάποιον όταν φεύγει από τη ζωή, είναι η κληρονομιά που αφήνει», είπε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η επιτυχία δεν είναι καλό πράγμα. Όταν κάνεις επιτυχία σε ζητούν για παρόμοια πράγματα και επαναλαμβάνεσαι διαρκώς. Όταν ξεκίνησε η ιδιωτική τηλεόραση έψαχναν πρόσωπα και πολλοί είχαμε μείνει στα αζήτητα, στο θέατρο δεν έμεινα ποτέ στα αζήτητα. Έχω κάνει πολλή επιθεώρηση. Θυμάμαι έναν ρόλο που άνθρωποι έπεφταν από τις καρέκλες από το γέλιο. Όταν σατιρίζεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν υπάρχει θέμα πολιτικής ορθότητας. Είναι κακό να σατιρίζεις ολόκληρες κοινωνικές ομάδες».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είπε για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: «Για τον ρόλο του Ακάλυπτου είχα μία έμπνευση συγκεκριμένη, στην αρχή μου είχαν προτείνει άλλον ρόλο. Έχω απορρίψει ρόλο που μου είχαν προτείνει για την Πολίτικη Κουζίνα και έκανε επιτυχία. Έχω πάει στο σπίτι μου στην Κωνσταντινούπολη, η γειτονιά έχει αλλάξει, έγινε κουλτουριάρικη».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε: «Δεν είχα ποτέ αυτόγραφα, μου φαινόταν γελοίο όλο αυτό. Δεν καταλάβαινα ότι είμαι ωραίος. Μόνο όταν μου το είπαν 15 φορές το αντιλήφθηκα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου