Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος – Συγκλονισμένος ο πατέρας του τραγουδιστή: «Δεν είμαι καλά, κλαίω στο σπίτι»

«Ο γιος μου ο μεγάλος έφυγε στις 5:30 και δεν είπε τίποτα. Τον πήρα μετά και άρχισε τα κλάματα και μου είπε ότι ο Γιάννης τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο», είπε ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη χθες σε τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα 19 χρονο παιδί.

Ο πατέρας του τραγουδιστή, συγκλονισμένος, μίλησε σήμερα στο Πρωινό.

«Ο μικρός είναι καλά, δόξα τω θεώ σώθηκε, καλά είναι. Αύριο μπορεί να έρθει σπίτι, δεν ξέρω, η κόρη μου, τα παιδιά όλα εκεί, η γυναίκα μου εκεί. Όλοι είναι στο νοσοκομείο μαζί του. Τι να κάνουμε, το παιδί, με αυτό που έμπλεξε. Δεν φταίει και σε τίποτα. Ο γιος μου ο μεγάλος έφυγε στις 5:30 και δεν είπε τίποτα. Τον πήρα μετά και άρχισε τα κλάματα και μου είπε ότι ο Γιάννης τράκαρε και είναι στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης είναι πολύ σοκαρισμένος που σκοτώθηκε το άλλο παιδί και που δεν φταίει το παιδί μου.

Δόξα τω θεώ είναι καλά. Δεν μου τα λένε και όλα, θα έρθουν σπίτι και θα μου τα πουν. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος ο Γιάννης, είναι πολύ ευαίσθητος, και είναι τόσο προσεκτικός. Ο άλλος που βγήκε από το στοπ φταίει και τώρα τι να σας πω… 

Δειτε το βιντεο εδω

Πολύ λυπάμαι για το παιδί που πέθανε, κρίμα το παιδί… Από το πρωί κλαίω στο σπίτι, κλαίω, δεν είμαι καλά…», είπε συγκλονισμένος ο πατέρας του Γιάννη Ξανθόπουλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου