Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ξανθόπουλος – Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο: «Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους»

"Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ... είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει, παρά φταίει!"

Ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μίλησε στο Πρωινό. Τα λόγια του ραγίζουν καρδιές.

«Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Δεν διαχειρίζεται…

Χάλια, χαπάκια, διάφορα… Απλώς στη δουλειά τους πήγανε όπως πάντα, πολύ καλά παιδιά στον δικό τους δρόμο.

Και με όσους μιλήσεις για τα παιδιά, μόνο τα καλύτερα λένε. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής, τι σκ… είναι αυτός. Τέλος πάντων, με συγχωρείς για τη φράση. Όχι φταίει, παρά φταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20».

Ο πατέρας του 19χρονου είπε στη συνέχεια: «Πώς δεν είχε όνειρα. Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Όπως είναι κι όπως το έχουμε μάθει η οικογένεια, να είναι αξιοπρεπής και ζωντανός, να έχει παρέες και φίλους, να είναι σεβαστικός. Και με το όριο της ζωής και με το όριο της πράξης και της πολιτείας».

Δειτε το βιντεο εδω

Για την οικογένεια του Γιάννη Ξανθόπουλου, τόνισε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους. «Ούτε ξέρουμε, ούτε θέλουμε να ξέρουμε. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει», είπε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου