Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έχασα την ψυχραιμία μου, αντέδρασα βίαια και είμαι αδικαιολόγητος»

"Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα για να μιλήσω σχετικά με κάτι που με ξεπερνούσε".

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, λίγο αφότου πέρασε από επιτροπή προκειμένου να σώσει το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

Ο ηθοποιός αναφέρεται στην περιπέτεια με την ψυχική του υγεία αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που συζητά αυτό το διάστημα.

«Οι άνθρωποι της επιτροπής ήταν πολύ ευγενικοί. Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μας σκεπάζουν παρορμητικά και να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος. Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά», δηλώνει ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, αν και δεν τα κατάλαβα, ειδικά τα δικά τους τα ενδοϋπηρεσιακά», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την εξέταση της υπόθεσής του από το Δασαρχείο.

«Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα για να μιλήσω σχετικά με κάτι που με ξεπερνούσε. Υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι που εμφανίστηκαν δίπλα μου ως φίλοι αλλά δεν ήταν. Την πραγματική φιλία δεν την… φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις», εξομολογείται στη συνέχεια ο Σταμάτης Γαρδέλης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση. Η συνεργασία με τον Όμηρο Ευστρατιάδη προχωράει χαλαρά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σταμάτης Γαρδέλης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου