Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Γιάννης Νταλιάνης: Η πρώτη αντίδραση μετά τα δημοσιεύματα χωρισμού με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι μετά από 18 χρόνια γάμου;

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυριακάτικου Τύπου, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Τον χωρισμό του γνωστού ζευγαριού δημοσιοποίησε η Real Life το πρωινό της Κυριακής (10/3), τονίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητα των δύο ηθοποιών είναι αυτή τη στιγμή τα δύο τους παιδιά.

Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star, 24 ώρες μετά την κυκλοφορία των σχετικών δημοσιευμάτων. Τον ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ της εκπομποής, Πάνος Παπαδόπουλος.

«Δεν θα ήθελα να δηλώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά, σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει ο Γιάννης Νταλιάνης στην πρωινή εκπομπή του Star.

Ο Γιάννης Νταλιάνης και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς “Ίχνη” του MEGA το 2007.

Δειτε το βιντεο εδω

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες τη Μαρίνα και την Έλλη, η οποία ακολούθησε τα χνάρια των γονιών της, αφού πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική, συμμετέχοντας στη σειρά της ΕΡΤ, “Αγάπη παράνομη”.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου