Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Εύα Λάσκαρη: «Ο Μιχάλης Ασλάνης έλεγε ότι του θυμίζω την Ζωή Λάσκαρη στον Κατήφορο κι έτσι άλλαξα το επώνυμό μου»

«Πάντα ήμουν το κορίτσι που θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μία επίδειξη μόδας», είπε η Εύα Λάσκαρη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Εύα Λάσκαρη.

 Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την αλλαγή του επιθέτου της, το πώς την αντιμετώπιζαν οι σχεδιαστές, ενώ αναφέρθηκε και στις φωτογραφίσεις που έκανε σε αντρικά περιοδικά.

«Ο Μιχάλης Ασλάνης έλεγε σε εκπομπές ότι του θυμίζω την Ζωή Λάσκαρη στον “Κατήφορο” και έτσι άλλαξα το επώνυμό μου. Όταν ήμουν πιο μικρή ήμουν τροφαντούλα. Πάντα ήμουν το κορίτσι που θα πρέπει να κάνει δίαιτα για να συμμετέχει σε μία επίδειξη μόδας. Σχεδιαστές μου έλεγαν “δεν κάνεις στα ρούχα μας, δεν χωράς, έχεις στήθος, περιφέρεια, είσαι και ψηλή”. Στην αρχή έκανα προσπάθεια να χάσω κιλά. Με στενοχώρησε, έλεγα γιατί; Όταν σταμάτησα να δουλεύω στη μόδα, έκανα πλαστική στη μύτη. Δεν θα έφτιαχνα τα χείλη μου, δεν μου αρέσει αυτό το αίσθημα της… πάπιας», είπε αρχικά η Εύα Λάσκαρη.

Η Εύα Λάσκαρη είπε στη συνέχεια: «Τα πιο μεγάλα χρηματικά ποσά ήταν από τα ανδρικά περιοδικά. Δεν έχω μετανιώσει για τις φωτογραφήσεις μου, αλλά έπρεπε να κάνω πιο λίγες. Εάν είσαι πανέμορφη και θέλεις να δουλέψεις στην τηλεόραση είναι πιο εύκολο από μία κοπέλα που δεν είναι τόσο όμορφη με γνώσεις. Το πίστευα ότι θα με αντιμετωπίσουν άσχημα και θα πουν «αυτή κάνει μόνο την όμορφη». Είχα πει θέλω να τελειώσω την σχολή μου για να αποδείξω ότι μπορώ και δεν είμαι απλά μία όμορφη που με βάζουν και κάνω την ωραία».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Εύα Λάσκαρη είπε: «Είμαι αγορομάνα, αλλά θα ήθελα ένα κοριτσάκι. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον πρώτην σύζυγό μου. Είμαστε δυο γονείς που μεγαλώνουμε ένα παιδί, ασχέτως αν δεν είμαστε μαζί».

πηγη

1 σχόλιο: