Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης τα «έσπασαν» on camera για ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό: «Θέλω να σε συλλυπηθώ, ο κύριος είναι Παναθηναϊκός»

"Θεέ μου, τι ΠΑΟΚ ήταν αυτός! Να σου πω κάτι τώρα... για ένα γκολάκι; Τι 5 τι 6; Κι εμείς ανατροπή κάναμε", τόνισε η Ντόρα Κουτροκόη.

Με συγχαρητήρια για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τη σημερινή (15/3) τους εκπομπή η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Υποφάντης. 

Οι δύο παρουσιαστές του Action24 δεν έχασαν ευκαιρία να »πικάρουν» ο ένας τον άλλο με αφορμή την ιστορική πρόκριση των δύο ομάδων στη φάση των 8 του Conference League.

«Αυτά είναι! Συγχαρητήρια και στους Ολυμπιακούς αλλά όχι σε εσένα, φίλε μου!», είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη, με τον Νίκο Υποφάντη να σηκώνει μπροστά στην κάμερα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Φως», σχετικά με την πρόκριση του Ολυμπιακού.

«Μαγικό βράδυ, μαγικός Θρύλος. Μπράβο στους Ολυμπιακούς, μπράβο στον Θρύλο για τη μεγαλειώδη πρόκριση αλλά έχω απάντηση», σχολίασε η παρουσιάστρια, σηκώνοντας ως… αντίποινα το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας MetroSport, που ήταν αφιερωμένο στην πρόκριση του ΠΑΟΚ.

«Θεέ μου, τι ΠΑΟΚ ήταν αυτός! Να σου πω κάτι τώρα… για ένα γκολάκι; Τι 5 τι 6; Κι εμείς ανατροπή κάναμε», τόνισε η Ντόρα Κουτροκόη.

«Δεν ακούω τίποτα. Είναι εξίσου άξιες και οι δύο ομάδες μας αλλά, επειδή με έχεις εκνευρίσει θέλω να σε συλλυπηθώ, γιατί εγώ είμαι ΠΑΟΚ, εσύ όμως δεν είσαι Ολυμπιακός. Ο κύριος είναι Παναθηναϊκός, φίλες και φίλοι. Μπορεί να κρατάει εδώ το Φως και τον Θρύλο αλλά οι Παναθηναϊκοί χάσατε και στο μπάσκετ», σχολίασε η παρουσιάστρια αμέσως μετά, με τον Νίκο Υποφάντη να υπενθυμίζει πως εκκρεμούν και τα play-off.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ό,τι και να δείξεις το αποτέλεσμα μετράει. Μπράβο! Στις 3 η ώρα είναι και η κλήρωση των δύο ομάδων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες που προχωράνε και τα πηγαίνουν και τόσο καλά», κατέληξε στο σχόλιό της η Ντόρα Κουτροκόη, προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου