Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 3 λιγότερο τρυφερά ζώδια – Κι όμως…

 Αν είστε από τους ανθρώπους που λατρεύετε τις αγκαλιές, τα χάδια και τις ρομαντικές χειρονομίες αγάπης τότε καλύτερα να αποφύγετε ανθρώπους που ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια καθώς το πιθανότερο είναι να απογοητευτείτε

Δεν λέμε πως οι εκπρόσωποι των ζωδίων αυτών είναι άκαρδοι ή σκληροί, αλλά δεν ανήκουν τυχαία στη λίστα με τα λιγότερο τρυφερά.

Για να είμαστε δίκαιοι αγαπούν αλλά δεν εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους όπως ίσως εσείς θα θέλατε.

Κριός

Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού δεν πιστεύουν στην ενσυναίσθηση και κρατούν πάντα κρυφά τα συναισθήματά τους. Είναι ρεαλιστές και χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους ορμή για να δημιουργήσουν επαφή στη σχέση τους. Θεωρούν πως η ερωτική επαφή είναι το κλειδί για έναν δεσμό με αγάπη, γι’ αυτό και δίνουν εκεί μεγάλο βάρος. Προτιμούν να μένουν γνωστοί ως καλοί εραστές, παρά ως στοργικοί σύντροφοι.

Καρκίνος

Θα περίμενε κανείς ότι όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο του νερού θα είναι απίστευτα ευαίσθητοι και εκδηλωτικοί. Και σε γενικές γραμμές οι Καρκίνοιμπορούν να δείξουν συναίσθημα. Ωστόσο, οι εμπειρίες που τους έχουν πληγώσει, δύσκολοι χωρισμοί ή προσβολές τούς κάνουν πιο απρόσιτους και σκληρούς. Αναζητούν τη συναισθηματική σύνδεση, αλλά δύσκολα θα εκφράσουν τα όσα νιώθουν, ώστε να το καταφέρουν.

Τοξότης

Περιπετειώδεις, ζωηροί, με αγάπη για τη ζωή και κάθε τι καινούριο. Ναι, αυτοί είναι οι Τοξότες, οι οποίοι δύσκολα θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους, καθώς πιστεύουν πως η αληθινή αγάπη φαίνεται στην πράξη. Χρειάζονται τον χρόνο τους πριν δεσμευτούν με κάποιον, ενώ απολαμβάνουν τα one night stand και τα ραντεβού χωρίς κάποια σχέση να διαφαίνεται στο μέλλον. Η συναισθηματική σύνδεση έρχεται πολύ αργότερα για αυτούς στη σχέση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου