Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Aυτά τα τρία ζώδια κάνουν το πιο ξενέρωτο… κρεβάτι

Είναι βαρετοί και διεκπαιρεωτικοί στο κρεβάτι. Καλύτερα να δεις τηλεόραση από το να το κάνεις μαζί τους

Καμία φαντασία και πολύ μονοτονία. Το παράξενο είναι ότι νομίζουν ότι είναι όλοι τους “s#x symbols” (lol).

Ας ξεμπροστιάσουμε τους ξενέρωτους του ζωδιακού:

Λέων

Αυτοαναφορικός ακόμη και όταν κάνει σεξ το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως δείχνει το σώμα του γυμνό και αν υπάρχει καθρέφτης στέλνει φιλιά στον εαυτό του ενώ θα έπρεπε να τα δίνει σε εσένα. Δεν είναι ότι δεν έχει τα skills είναι ότι κάνει καλό σεξ μόνο όταν το κάνει με τον εαυτό του.

Αιγόκερως

Πάντα πρέπει να τον αγγαρέψεις για να κάνει σεξ λες και είναι μια βαρετή δουλειά του σπιτιού. Επίσης πέφτει και στο κρεβάτι και κάνει τον αστερία περιμένοντας από το σύντροφό του να κάνει όλη τη δουλειά. Γνωστός και ως ο “δημόσιος υπάλληλος” του σεξ.

Ιχθύς

Φιγουρατζής και επιφανειακός μπορεί να υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια αλλά αυτό που θα πάρεις στο τέλος θα είναι ένα ιεραποστολικό με το κεφάλι στο μαξιλάρι διάρκειας τεσσάρων λεπτών. Όπου λοιπόν ακούς τα πολλά κεράσια του Ιχθύ να κρατάς μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι κατατάσσονται στα πιο σέξι ζώδια, καθώς είναι εξαιρετικά ερωτικοί, ρομαντικοί και ονειροπόλοι. Το σεξ μαζί τους είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και συγκινητικό, αφού προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον σύντροφό τους όχι μόνο σαρκικά, αλλά και ουσιαστικά. Η συναισθηματική σύνδεση που ζητούν την ώρα της πράξης, μετουσιώνει την ένωση σε μια υπέροχη εμπειρία.

Το μότο της Σελήνης που τους κυβερνά είναι το «νιώθω» και κάνουν και το ταίρι τους να νιώσει το ίδιο δυνατά. Δεν είναι το ανεξάντλητο πάθος που τους καθορίζει, εξάλλου ο Άρης σε αυτό το ζώδιο είναι σε πτώση, αλλά ο συναισθηματικός τους κόσμος που υπερκαλύπτει και αντικαθιστά το πάθος με την πλήρη ικανοποίηση. Η φύση του Καρκίνου είναι να ευχαριστεί και να φροντίζει τον σύντροφο του, να προσφέρει απόλαυση, ευτυχία, ευχαρίστηση, χαρά και συναισθηματικό κορεσμό.

Βέβαια, επειδή οι Καρκίνοι ξέρουν τι θέλουν και στη ζωή και στο σεξ, επιθυμούν ταυτόχρονα να λάβουν πίσω τα συναισθήματα και την ικανοποίηση που προσφέρουν, διότι είναι πολύ ευαίσθητοι και χρειάζονται ασφάλεια και ένα ρομαντικό περιβάλλον για να χαλαρώσουν και να μοιραστούν την ποιότητα τους.

Οι Καρκίνοι μπορεί να μην έχουν την ορμή και το πάθος, αλλά είναι απόλυτα αισθησιακοί. Αντιμετωπίζουν το σώμα του συντρόφου τους σαν κάτι σπουδαίο και ιερό και το απολαμβάνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Επάξια παίρνουν τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο οι Ταύροι, αφού είναι ένα από τα πιο ερωτικά και αισθησιακά ζώδια. Η Αφροδίτη που τους κυβερνά, τους έχει δώσει την αφρόκρεμα των θετικών χαρακτηριστικών της και αναζητούν συνεχώς τις ηδονές και τις απολαύσεις. Οι Ταύροι ζουν και πορεύονται μέσω των αισθήσεων και το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο για αυτούς.

Θέλουν να αγγίζουν να νιώθουν, να μυρίζουν, να ακούν και να βλέπουν το αντικείμενο του πόθου τους. Να κάνουν τον γύρο του κορμιού τους και να τους απολαμβάνουν με όλες τις αισθήσεις τους. Δεν καθοδηγούνται από το πάθος και την ορμή, εξάλλου ο πολεμοχαρής και βιαστικός Άρης στον Ταύρο βρίσκεται σε αδυναμία, ο ερωτισμός τους είναι αργός, αλλά σταθερά ανοδικός. Μόλις αποκτήσει την ασφάλεια που έχει ανάγκη, μετατρέπεται σε έναν δυναμικό εραστή που είναι δύσκολο να φρενάρει τη σεξουαλικότητα του. Όταν οι Ταύροι βρεθούν με τον σύντροφό τους είναι πρόθυμοι να κάνουν πολλά, προκειμένου να ικανοποιήσουν και να ικανοποιηθούν.

Γίνονται «εργάτες», δουλεύουν σκληρά για να διεγείρουν τη συναισθηματική φύση του συντρόφου τους και είναι ταυτόχρονα τρυφεροί και παθιασμένοι. Είναι πιο παραδοσιακοί, δεν τους αρέσουν οι πολλοί πειραματισμοί και δεν αφήνουν τον σύντροφό τους να κυριαρχήσει.

Τους αρέσει να προσφέρουν και να δέχονται χάδια και να κυλιούνται σε όμορφα και μυρωδάτα υφάσματα. Θέλουν την ατμόσφαιρα και μισούν το χυδαίο. Απολαμβάνουν μετά το σεξ να κάθονται αγκαλιά με τον σύντροφό τους, να τον αγγίζουν και να πίνουν μαζί ένα ποτήρι καλό κρασί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν ηφαίστειο που ξυπνά απ’ όνειρο βαθύ… αυτό είναι οι Σκορπιοί και η πρώτη θέση τους ανήκει! Είναι το πιο σέξι, ενεργητικό και έντονο ζώδιο και συνδυάζει τα πάντα. Είναι τόσο πρωτόγονοι και τόσο εξελιγμένοι ταυτόχρονα, που κανείς άλλος δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους στον τρόπο που χειρίζονται τη σεξουαλικότητα τους. Η επιθυμία τους για σεξ είναι αδηφάγα και ακόρεστη.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης τους, ο Άρης, τους δίνει μια απίστευτη ενέργεια και ο μοντέρνος κυβερνήτης τους, ο σκοτεινός Πλούτωνας, τους κάνει πιο άπληστους και αχόρταγους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο τους βρίσκεται σε αδυναμία, οπότε ο αισθησιασμός δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Οι Σκορπιοί υπόσχονται άλλα επίπεδα σεξουαλικής εμπειρίας, πιο ψαγμένα, πιο ψηλά, εκεί που δεν φτάνουν άλλοι. Θέλουν την ένωση με το ταίρι τους ψυχή τε και σώματι και βουτάνε μαζί στο έρεβος του πάθους, για να εξυψωθούν στη συνέχεια στην κορυφή της ηδονής.

Είναι τόσο έντονες και ακαταμάχητες προσωπικότητες, που μαγεύουν όποιον περάσει από το κρεβάτι τους και βέβαια γνωρίζουν ότι αυτό είναι το μεγάλο τους όπλο και το χρησιμοποιούν καταλλήλως. Είναι αινιγματικοί, απρόβλεπτοι και ευρηματικοί και συνδυάζουν σε σωστές αναλογίες την εκλεπτυσμένη με την σκοτεινή πλευρά τους, που εναλλάσσονται συνεχώς, καθηλώνοντας τον σύντροφό τους. Είναι εξαιρετικά άπληστοι και απελευθερωμένοι στο σεξ και πολλές φορές αρκεί και μόνο μια βραδιά για να μείνουν αξέχαστοι. Βέβαια, όσο εθισμένοι και αν είναι στο σεξ, επειδή είναι υπέρμετρα φιλόδοξοι υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να απέχουν, αν πιστεύουν ότι θα είναι χρήσιμο για την καριέρα τους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου