Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ετεοκλής Παύλου για Ελένη Μενεγάκη: «Το είμαστε μεσημεριανοί τύποι έχει πολλές ερμηνείες»

Το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς

"Το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα" σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή προσπάθησαν να σκιαγραφήσουν στο Breakfast@star. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως η παρουσιάστρια του Mega είχε λίγο παγωμένο χαμόγελο και ότι η ατάκα της «είμαστε μεσημεριανοί τύποι» δεν ήταν καθόλου τυχαία.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο προσεκτική σε αυτά που λέει και κάνει. Άλλοι περίμεναν να πει κι άλλοι ήταν σίγουροι ότι δεν θα πει. Εμένα όλο το ύφος μου έκανε κάτι» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. «Το μεσημεριανοί τύποι έχει ερμηνείες πολλές, κατάλαβα κάτι» παρατήρησε ο Ετεοκλής Παύλου

«Εγώ χθες δεν είδα ούτε ένα υπονοούμενο, ούτε μία ατάκα. Είδα μία Ελένη που βγήκε να κάνει πολύ μετρημένα την εκπομπή της χωρίς να θέλει να δώσει δικαίωμα, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Επειδή δεν ήθελε να πει τίποτα, δεν είπε τίποτα» τόνισε η Λιλή Πυράκη.

Δειτε το βιντεο εδω

«Καταλαβαίνω πως το λες, απλά επειδή είναι η Ελένη Μενεγάκη και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα και δεν κάνει τίποτα τυχαία, το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα. Ελένη Μενεγάκη είναι ρε παιδιά» συμπέρανε ο Ετεοκλής Παύλου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου