Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Δημήτρης Παπάζογλου: «Μπορεί να αναζητούσα τον πατέρα που μου έλειπε και αυτό με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο»

"Η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος" δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου μίλησε στο «Mega Καλημέρα» και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για την έλξη από το ίδιο φύλο, την έλλειψη του πατέρα του, την απιστία και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια.

«Νιώθω την έλλειψη του πάτερα μου, ωστόσο δεν ξέρω αν θα άντεχε ο ένας τον άλλον.

Ήταν καλύτερο που δεν μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Δούλεψα ως οικοδόμος και ως μπογιατζής για να μαζέψω χρήματα και να πληρώνω την σχολή χορού. Ήμουν χαριτωμένο παιδί, όμως μου συμπεριφέρονταν με αγάπη και προστασία. Όταν δούλεψα ως μπογιατζής, τους φαινόταν περίεργο που είμαι και χορευτής, έλεγαν ότι οι χορευτές είναι και γκέι».

Όπως λέει ο ίδιος: «Έχω απιστήσει. Όταν ήμουν μάλιστα πολύ ερωτευμένος, ‘κεράτωνα’. Όταν έχεις έναν δικό σου άνθρωπο, το σεξ γίνεται αγάπη, άσχετα αν αναζητάς το σεξ και αλλού. Όλοι οι άντρες το κάνουν, έτσι είναι η φύση μας. Το να είναι κανείς ανέραστος είναι πολύ μεγάλος ‘βραχνάς’. Μπορεί να αναζητούσα τον πατέρα που μου έλειπε, ίσως αυτό με έκανε να έχω έλξη από το ίδιο φύλο. Όταν ήμουν 7 ετών είχε ερωτευτεί έναν γείτονα που ήταν 14».

Για την προσωπική του ζωή συνεχίζει: «Παλαιοτέρα, τα αρσενικά ήταν πιο αρσενικά. Όταν ήμουν μικρός, η μητέρα μου με χτύπαγε γιατί φοβόταν να μη γίνω ομοφυλόφιλος. Μία γυναίκα στο σουπερμάρκετ μού είχε κάνει ειρωνικό σχόλιο επειδή είμαι ομοφυλόφιλος».

Ο διάσημος χορογράφος λέει: «Νιώθω χορτάτος από έρωτα, δε θα ήθελα να είμαι σήμερα 25 – 30 χρόνων. Γεννήθηκα ελεύθερος με αυτό που είμαι, δεν είναι κάτι που το ανακάλυψα».

Δειτε το βιντεο εδω

Για τη δουλειά του αναφέρει: «Το 1996 χορογράφησα το ‘Βίρα τις άγκυρες’ και τώρα με κάλεσαν από το ΚΘΒΕ να τη χορογραφήσω και πάλι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου