Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Σοφία Αρβανίτη: «Γιατί να αρνηθώ να απαντήσω για κάτι που έχει σχέση με αυτήν την περίοδο της ζωής μου»

"Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία" εξομολογείται η Σοφία Αρβανίτη.

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή μίλησε η Σοφία Αρβανίτη. 

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως προσέχει τη εμφάνισή της, με μέτρο πάντα, ενώ αποκάλυψε πως οι ρυτίδες την αγχώνουν από νεαρή ηλικία.

«Ξεκίνησε από τα 18 να με αγχώνει. Δεν μου αρέσει να γερνάω. Μου αρέσει ότι γίνομαι πιο σοφή. Δεν ένιωθα sex symbol, αλλά ένα νόστιμο κορίτσι», είπε.

«Μέχρι σήμερα βιώνω ανήθικες προτάσεις. Δεν έχει να κάνει αν είμαι όμορφη ή νέα. Είναι νοοτροπία. Επιχειρηματίας υπήρξε πολύ διαχυτικός μαζί μου. Το θεωρώ φυσιολογικό. Δεν με τρόμαξε. Είχα τις προτάσεις μου και κάνω τις επιλογές μου», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… «ξενέρωμά» της με το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην φετινή Eurovision.

«Βρήκε ένα τραγούδι, έβαλε κάποια από τα συστατικά που συνηθίζει να βάζεις στις παραγωγές της και έφερε αυτό το αποτέλεσμα», είπε.

«Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία. Γιατί να αρνηθώ να απαντήσω για κάτι που έχει σχέση με αυτήν την περίοδο της ζωής μου; Φυσικά κι έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη, είμαστε φίλοι», είπε η Σοφία Αρβανίτη.

Ακόμη, εξήγησε τους λόγους που δεν απέκτησε παιδιά: «Αυτοί οι χρόνοι έχουν παρέλθει, έχω βγει από αυτό. Βλέπω αυτό που έρχεται, δεν βλέπω το παρελθόν, βλέπω αυτό που έρχεται στην οικογένεια», είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Τα λαϊκά τραγούδια δεν ήταν της ιδιοσυγκρασίας μου», κατέληξε η Σοφία Αρβανίτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου