Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά: Η ατάκα για τον έρωτα που την αιφνιδίασε – «Δεν θέλω έρωτες, είμαι μια χαρά»

"Τίποτα δεν θέλω, αφήστε με ήσυχη. Εγώ δεν είμαι καλά. Προσπαθώ να είμαι καλά, λειτουργική με τη δουλειά, με τα παιδιά, τα γατιά και τον σκύλο".

Με… ερωτική διάθεση ξεκίνησε και σήμερα την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έκανε την είσοδό της στο πλατό υπό τους ήχους του κομματιού «Χωρίς εσένα δεν υπάρχω» του Χάρη Βαρθακούρη, με τους συνεργάτες της να τραγουδούν και να πετούν γαρύφαλλα.

«Καταλαβαίνω τώρα γιατί όλα τα τραγούδια που βάζετε εδώ έχουν μία θεματική, τον έρωτα. Εμένα όμως μου αλλάζετε το mood τώρα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Άγγελο Βουράκη να επισημαίνει: «Είναι πιο κυνικό το πράγμα. Είναι τι είναι ικανός να κάνει ένας άνθρωπος για τη δουλειά του. Όλοι για του χρόνου αγχωνόμαστε και λέμε: κάτσε να την καλοπιάσουμε».

«Δεν εξαρτάται από μένα», απάντησε με νόημα η παρουσιάστρια.

«Ωραίος ο έρωτας. Το θέμα είναι να είναι ερωτευμένοι και οι δύο και όχι μόνο ο ένας. Το βασικό είναι αυτό», τονίζει η Φαίη Σκορδά αμέσως μετά.

Όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας της επισήμανε πως «θα έρθει ο έρωτας και θα παρανοούμε», η οικοδέσποινα του Fay’sTime αντέδρασε.

Δειτε το βιντεο εδω

«Δεν θέλω, ευχαριστώ. Τίποτα δεν θέλω, αφήστε με ήσυχη. Εγώ δεν είμαι καλά. Προσπαθώ να είμαι καλά, λειτουργική με τη δουλειά, με τα παιδιά, τα γατιά και τον σκύλο. Μη με βάζετε σε τέτοια», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά αλλάζοντας θέμα στο πάνελ.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου