Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ξέσπασε ο Γιάννης Καλλιάνος στο Πρωινό: «Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε απλό δωμάτιο, χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία»

«Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Δύσκολες ώρες βιώνει από χθες ο Γιάννης Καλλιάνος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

 Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί ανοιχτά τους γιατρούς για λάθη και μάλιστα σήμερα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.

«Δεν έπρεπε να έχει αυτό το τέλος ο πατέρας μου. Τον πατέρα μου, ξέρεις πού τον χειρούργησαν; Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο. Μέσα σε ένα απλό δωμάτιο και πιθανότατα χωρίς ρόμπες, χωρίς τίποτα…Μπήκαν μέσα, πήραν το κλαδευτήρι και έκοψαν το δάχτυλο του αείμνηστου πατέρα μου», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος, με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει πόσο σοκαριστικό είναι αυτό.

Ο Γιάννης Καλλιάνος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έκοψαν το δάχτυλο του πατέρα μου χωρίς την απαραίτητη προετοιμασία. Και όχι ξαπλωμένος σε ένα χειρουργείο, σε παγωμένο περιβάλλον και με όλα αποστειρωμένα. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα. Τους βάζουν μέσα σαν τσουβάλια και με τα κλαδευτήρια τούς κόβουν χέρια, πόδια και όποιος ζήσει, έζησε».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Γιάννης Καλλιάνος ανέφερε: «Θα τους πάω μέχρι τέλους, δεν φοβάμαι κανέναν. Η αλήθεια είναι με το μέρος μου, θα τα δούμε όλα στη δικαιοσύνη. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου