Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αφροδίτη Γραμμέλη για MEGA Καλημέρα: «Όταν υπάρχει ένα λάθος, φταίμε όλοι»

"Φυσικά και έχω και γω μερίδιο ευθύνης, γιατί να μην έχω εγώ; Δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει" τονίζει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Την Αφροδίτη Γραμμέλη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι τηλεοπτικές κάμερες το πρωινό της Παρασκευής, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής για το MEGA Καλημέρα. Μέσα σε όλα, δε, η τηλεκριτικός και συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη στο καθημερινό μαγκαζίνο παραδέχθηκε πως όλοι φέρουν μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη κάθε προσπάθειας.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη υπογράμμισε πως «τώρα που τελειώσαμε νομίζω ότι είναι λίγο πιο εύκολα τα πράγματα. Με θετικό πρόσημο κλείνει η συνεργασία αυτή, πάρα πολύ θετικό, με ένα μεγάλο χαμόγελο και ευγνωμοσύνη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ήταν μια ευτυχισμένη συνεργασία».

«Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε ότι ήταν ένα προϊόν που τελικά δεν «πούλησε» τόσο πολύ. Εσύ συμφωνείς μαζί του;» ρώτησε ρεπόρτερ για να αποκριθεί η Αφροδίτη Γραμμέλη ως εξής. «Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε κάτι πιο σημαντικό. Ότι όταν κάτι κόβεται, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά και ότι ο καθένας έχει το μερίδιο της ευθύνης του. Θεωρώ ότι ναι, όταν υπάρχει ένα λάθος, όλοι φταίμε. Αυτό. Φυσικά και έχω και γω μερίδιο ευθύνης, γιατί να μην έχω εγώ; Δεν υπάρχει κάποιος να μην έχει».

«Όταν κάτι το οποίο αγαπάς και το κάνεις με πολύ ψυχή και αγάπη διακόπτεται, αν χαρείς, πρέπει να έχεις πρόβλημα. Εγώ νομίζω πως δεν έχω αυτό το πρόβλημα τουλάχιστον. Δεν θα κάνω εγώ την ανάλυση για το τι δεν πήγε καλά γιατί είναι και μια μέρα συναισθηματικά φορτισμένη και γιατί δεν είμαι εγώ ο κατάλληλος άνθρωπος. Ο καθένας θα κάνει τον απολογισμό και την αυτοκριτική του, είμαστε όλοι επαγγελματίες πάρα πολύ καλοί και είμαστε αρκετά χρόνια στον χώρο και θεωρώ πως, ό,τι κι αν έγινε, επειδή αυτό που μένει είναι μια πολύ καλή σχέση και με τον σταθμό και με τους συνεργάτες, θέλω να συνεχίσω κρατώντας αυτό» συμπλήρωσε, ακόμα, η Αφροδίτη Γραμμέλη στις κάμερες και το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου