Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκαλύπτει για την κορυφαία ηθοποιό: «Με έβαζε να κλέβω τσιγάρα από τον άντρα της»

"Αν νευριάσω, σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές. Όταν δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρω, μπορώ να ξεφύγω τελείως".

Στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action24 φιλοξενήθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (9/4) ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε μία αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, μένοντας στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας του.

«Συνήθως λένε πόσο ήρεμος είμαι και πόσο δεν νευριάζω. Αν νευριάσω, σπάνε οι τοίχοι από τις φωνές. Δεν προσποιούμαι, έχω φτάσει στα όριά μου. Επειδή είμαι πάρα πολύ υπομονετικός και ευγενής, ειδικά με όσους δεν έχουν τη δική μου δυναμική και αναγνωρισιμότητα», παραδέχεται ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Όταν όμως δεν εκτιμούν αυτά που τους προσφέρω, μπορώ να ξεφύγω τελείως και να τρομάξει το σύμπαν», τονίζει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η Μελίνα Μερκούρη ήταν σταρ. Αν έμπαινε τώρα εδώ, δεν υπήρχε περίπτωση να μην σταματούσαν τα πάντα. Δεν ξέρω εάν αυτό είχε να κάνει με το εκτόπισμα και την επιβολή της, ήθελε να στρέψει όλα τα φώτα και τα βλέμματα επάνω της», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Βαλτινός.

«Αυτό ήταν η Μελίνα λοιπόν. Είχε πολύ χιούμορ, καταλάβαινες αμέσως τον χαρακτήρα της. Με έβαζε και έκλεβα τσιγάρα από τον (Ζυλ) Ντα Σεν, επειδή δεν την άφηνε να καπνίσει», αποκαλύπτει στη συνέχεια για την αείμνηστη ηθοποιό.

Δειτε το βιντεο εδω

«Τις μετρούσε τα τσιγάρα στο δικό της πακέτο. Εγώ το έκανα αλλά είχα τρομερές τύψεις και της έλεγα: θα με πιάσουν και θα γίνει φασαρία», καταλήγει χαριτολογώντας στην ιστορία του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου