Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επικοινωνία της με τη Μαρία Αντωνά: «Θέλει τον χρόνο της να το διαχειριστεί»

"Φαίνεται ότι ο Άρης μπορεί να ζητά χρόνο, η Μαρία όμως δείχνει πιο παγωμένη, αποφασισμένη και σκεπτική".

Για την είδηση του χωρισμού ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη μίλησαν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της το πρωινό της Τετάρτης (10/4). 

Η οικοδέσποινα του Happy Day αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τη γνωστή δημοσιογράφο, η οποία της εμπιστεύθηκε πως χρειάζεται χρόνο για να διαχειριστεί την κατάσταση.

«Φαίνεται ότι ο Άρης μπορεί να ζητά χρόνο, η Μαρία όμως δείχνει πιο παγωμένη, αποφασισμένη και σκεπτική, επειδή της μίλησα κιόλας. Εγώ μίλησα χθες με τη Μαρία, δεν είχα μιλήσει μαζί της μέχρι χθες το μεσημέρι», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ουσιαστικά είναι στη φάση που την είδαμε στις δηλώσεις της, μπερδεμένη, χρειάζεται λίγο χρόνο για να διαχειριστεί τα συναισθήματά της. Είναι μπερδεμένη στο πώς πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, στο τι πρέπει να πει. Δεν θέλει να πει πάλι μεγάλα λόγια, τα οποία να διαψευστούν», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

«Είναι λίγο παγωμένη, γιατί γυρνώντας από το Survivor περίμενε μία διαφορετική εξέλιξη. Για να έφυγε από το σπίτι κάτι θα έγινε και θα τη στεναχώρησε», επισήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Μαρία Αντωνά.

Σημειώνεται πως το μεσημέρι της Τρίτης (9/4) ο Άρης Σοϊλέδης έκανε την πρώτη του τοποθέτηση μετά την είδηση του χωρισμού μέσα από ένα βίντεο-story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο νωρίτερα και η Μαρία Αντωνά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, επιβεβαιώνοντας όσα είπε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συναισθηματική της κατάσταση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου