Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»

«Η Μπέττυ ήταν και 20 χρόνια πριν σε αυτή τη δουλειά. Δεν είναι καμία που πέρασε προχθές, είδε φως και μπήκε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα.

Με αφορμή τη χθεσινή τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για τον Νίκο Μουτσινά, ο Δημήτρης Παπανώτας και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκαν στη Μπέττυ Μαγγίρα και συγκεκριμένα στα σχόλια που έκανε ο πρώτος και το πινγκ πονγκ δηλώσεων που ακολούθησε.

«Εγώ, όταν έκανα το σχόλιο απ’ όπου ξεκίνησε όλη η συζήτηση… Άκουσα κάποιους να λένε “ναι, θα κάνω ότι θέλω”, εγώ αν θέλω να πάω να κάνω εγχείρηση ανοικτής καρδιάς και πάρω τα νυστέρια και σου έρθω, θα μου πεις οκ; Εννοούσα λοιπόν πως όταν ξεκινήσεις μια καριέρα στα 50 παρουσιαστή, δεν ξέρεις την δεοντολογία. Γι’ αυτό έγινε και το λάθος που έγινε, δηλαδή το αντιδεοντολογικό, το να μου βάλουν στο στόμα μου μια δήλωση… Αυτό εννοούσα… Δεν ήταν θέμα ηλικίας, γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Ανοίγεις μια κουβέντα που δεν έχει συζητηθεί ποτέ επί της ουσίας εδώ και δεν θα το κάνω τώρα που θεωρώ ότι έχει κλείσει. Για μένα έκανες κι εσύ επικοινωνιακά λάθη σε αυτή την κουβέντα, γιατί ήσουν αρκετά αιχμηρός και σκληρός χωρίς λόγο. Υπήρξες και προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα, γιατί αυτό εννοείς. Και από εκεί και πέρα, το τι γίνεται στο μοντάζ, δεν μπορεί να το ξέρει πάντα μια παρουσιάστρια. Θεωρώ ότι έχει μπει μια τελεία σε όλο αυτό και έχει κλείσει…».

Δ.Π.: Δεν το βλέπω από την άλλη πλευρά.

ΣΤ.ΤΣ.: Εσύ ήσουν κύριος, χθες σχολιάσαμε μια συνέντευξη της Μπέττυς Μαγγίρα και από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά. Καμιά φορά όταν επανέρχεσαι εναντίον ενός προσώπου, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως εμμονή και εμπάθεια.

Δ.Π.: Σε αυτή τη δουλειά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τη δεοντολογία;

ΣΤ.ΤΣ.: Η Μπέττυ ήταν και 20 χρόνια πριν σε αυτή τη δουλειά. Δεν είναι καμία που πέρασε προχθές, είδε φως και μπήκε.

Δ.Π.: Είναι διαφορετικό να κάνεις ένα show με ένα autocue απέναντι και διαφορετικό να κάνεις αυτό που κάνεις εσύ, το οποίο έχει να κάνει με επικαιρότητα, καλλιτεχνική, τηλεοπτική…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου