Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Φεύγω πάρα πολύ ανακουφισμένος από το MEGA Καλημέρα»

"Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν υπήρχαν ψεύτικα χαμόγελα με κανέναν και με τίποτα" επισημαίνει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Αμέσως μετά την αυλαία για το MEGA Καλημέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τα στούντιο το πρωινό της Παρασκευής. 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοσιογράφος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και φεύγει από την εκπομπή ανακουφισμένος μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του.

Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πολλή αγάπη θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε και φέτος στο MEGA Καλημέρα και ειδικά τα παιδιά που ξυπνούσαν κάθε μέρα πριν ανατείλει ο ήλιος, αυτά είναι τα παιδιά στο μοντάζ και οι συνάδελφοι στις κάμερες. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πάσχα με αγάπη μεταξύ μας. Δεν θα πω κάτι άλλο γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι τα είπαμε και προχθές, δεν είμαι άνθρωπος που έχει κρυφτεί σε τίποτα».

«Θα σας πω ότι φεύγω και πάρα πολύ ανακουφισμένος μιλώντας με τα παιδιά από την δημοσιογραφική ομάδα. Είτε γιατί πάρα πολλοί από αυτούς έχουν προτάσεις και θα αποφασίσουν αν θέλουν να κάνουν διακοπές ή να συνεχίσουν, γιατί υπάρχουν πολλές προτάσεις, είτε γιατί το MEGA μερίμνησε για το επόμενο κενό, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες».

«Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, δεν υπήρχε κανένας τσακωμός μεταξύ μας. Ψεύτικα χαμόγελα δεν υπήρχαν με κανέναν και με τίποτα, εξαιρετικοί συνάδελφοι όλοι με ποιότητα χαρακτήρα και μεγάλη εμπειρία ζωής. Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσουμε όλοι το Πάσχα και την Μεγάλη Εβδομάδα» πρόσθεσε, επίσης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Breakfast@Star.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου