Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»

«Πήγα το 2004 να δω το πατρικό μου. Να βλέπεις όλα αυτά τα σπίτια να κατοικούνται από άλλους είναι οδυνηρό», είπε η Κωνσταντίνα.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη η Κωνσταντίνα. 

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τον αγνοούμενο πατέρα της.

«Είναι πολύ οδυνηρό όταν χάνεις έναν φίλο. Με τον Βασίλη Καρρά είχαμε μιλήσει ένα μήνα πριν “φύγει” και μου είχε πει ότι πάει καλά. Αλλά στο τελευταίο τηλεφώνημα που ήταν λίγες μέρες πριν “φύγει”, δεν μου απάντησε ο ίδιος, οπότε σκέφτηκα ότι τα πράγματα είναι δύσκολα», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Η Κωνσταντίνα είπε στη συνέχεια: «Στερήθηκα στιγμές με την κόρη μου στην αρχή της καριέρας μου. Πολλοί θαυμαστές μου πίστευαν ότι είχαμε δεσμό, μου έστελναν χαρτιά με την περιουσία τους, συμβόλαια σπιτιών. Δεν έχω κόντρα με την Άννα Βίσση. Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, έχω κάνει και εγώ. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα φουσκωμένα χείλη».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Κωνσταντίνα είπε: «Στην εισβολή ήμουν σε ένα χωριό πολύ κοντά στη Famagusta, όπου μπήκαν οι Τούρκοι και γλιτώσαμε από σφαίρες… Πήγα το 2004 να δω το πατρικό μου. Να βλέπεις όλα αυτά τα σπίτια να κατοικούνται από άλλους είναι οδυνηρό. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος, με τη μητέρα μου είχαμε την ελπίδα ότι θα επιστρέψει. Αλλά πλέον που έχουν περάσει 50 χρόνια, οι ελπίδες αυτές χάθηκαν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου