Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ηλίας Αλεξίου: «Είμαι κακός μπαμπάς, απόλυτος και ψυχαναγκαστικός»

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου, τα αφήνω να κάνουν αυτά που θέλουν», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε ο Ηλίας Αλεξίου. 

Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του Chase μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την οικογένειά του.

«Μέχρι τα 7 μου ήμουν μοναχοπαίδι, ήμασταν μία κλασική ελληνική οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος, όταν χώρισε με τη μητέρα μου δεν είχαμε τόσες σχέσεις. Η μητέρα μου έκανε ό,τι μπορούσε για να είμαστε καλά. Δεν θύμωσα όταν χώρισαν οι γονείς μου, το περιβάλλον δεν ήταν ωραίο. Καλύτερα που χώρισαν. Η πρώτη συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου είναι να έχω πάντα χτενισμένο μαλλί και γυαλισμένο παπούτσι, για να φαίνομαι καλοντυμένος. Τώρα που συμμετέχω στο Chase προσέχω την εμφάνιση μου περισσότερο», είπε αρχικά ο Ηλίας Αλεξίου.

Ο Ηλίας Αλεξίου είπε στη συνέχεια: «H μητέρα μου δεν ξανά παντρεύτηκε για να προστατέψει εμάς, αλλά αυτή η απόφαση δεν λειτούργησε καλά για την ίδια. Η συντροφικότητα για όλους είναι πολύ σημαντική. Είμαι κακός μπαμπάς, είμαι απόλυτος αρκετές φορές και ψυχαναγκαστικός. Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου, τα αφήνω να κάνουν αυτά που θέλουν. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Στα πρώτα 10 χρονιά γάμου μαγείρευα μόνο εγώ».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, ο Ηλίας Αλεξίου ανέφερε: «Όταν εμφανίζεσαι στην τηλεόραση πρέπει να προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να λειτουργείς ως πρότυπο. Κάθομαι στη μέση του δρόμου και μιλάω με τον κόσμο για το Chase, με πλησιάζουν με αγάπη. Θα ήθελα να μείνει η τηλεόραση στη ζωή μου εφόσον έχω κάτι να προσφέρω και να πω. Συμμετείχα πάντα σε τηλεπαιχνίδια, μου αρέσει να μοιράζομαι και να προσφέρω τη γνώση μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου