Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό, ακόμα το ξεπερνάω»

"Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο".

Την Τραϊάνα Ανανία συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star σε κοσμική της έξοδο το βράδυ της Τετάρτης (24/4).

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον συνεργάτη της στο J2US, Δημήτρη Κόκοτα, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη εκείνος στις πρόβες του μουσικού show, καθώς και στον χρόνο που χρειάστηκε η ίδια στη συνέχεια για να το διαχειριστεί.

«Χαλάρωσα λίγο είναι η αλήθεια. Μαζεύτηκα λίγο, κλείστηκα στον εαυτό μου αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μία πολύ σοκαριστική εμπειρία, δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο και ακόμα το ξεπερνάω», δηλώνει η Τραϊάνα Ανανία στον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο.

«Ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό και όλα αυτά που σου περιγράφω δείχνουν νομίζω το πόσο μου στοίχισε», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Πηγαίνει καλύτερα και αυτό περιμένουμε όλοι. Ήθελα όλοι μας να έχουμε υπομονή, δεν ήθελα να πιέσουμε τα πράγματα, γι’ αυτό και δεν ήθελα να μιλήσω στους δημοσιογράφους. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος να μιλάει στους δημοσιογράφους», ανέφερε στη συνέχεια η Τραϊάνα Ανανία.

Δειτε το βιντεο εδω

«Με τάραξε και με άλλαξε πάρα πολύ αυτό το γεγονός. Δούλεψα μέσα μου και αναθεώρησα αρκετά πράγματα. Μετά από όλα αυτά που έγιναν φέτος, καλύτερο θα ήταν να τα ξαναπούμε στο J2US του χρόνου», καταλήγει στις δηλώσεις της η Τραϊάνα Ανανία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου