Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Δανάη Μπάρκα: «Λόγω του political correct δεν μπορούμε να έχουμε μια διαφορετική άποψη»

«Είναι άλλο να σε βρίζουν με αγένεια και να ξεπερνούν τα όρια, επειδή απλά είπες αυτό που θεωρείς εσύ σωστό», λέει η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε ο ίδιος στη συνέχεια, μίλησαν σήμερα η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της.

«Όλοι ότι και να πούμε για ένα θέμα, είτε υπέρ είτε κατά, όλοι κρινόμαστε είτε αυστηρά, είτε με αγένεια, είτε με οποιοδήποτε τρόπο, απλά επειδή λέμε την άποψή μας. Είναι άλλο να σου στείλουν “Δανάη, Δέσποινα, συμφωνώ” και άλλο να σε βρίζουν με αγένεια και να ξεπερνούν τα όρια, επειδή απλά είπες αυτός που θεωρείς εσύ σωστό», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Λόγω του political correct έχουμε φτάσει να μη μπορούμε να έχουμε μια άποψη διαφορετική από το “πρέπει”, από το σύνηθες, προκειμένου να γλιτώσουμε τα σχόλια και τις “ευχετήριες κάρτες” που μας έρχονται μετά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχεις τον κόσμο με το μέρος σου, να θυματοποιηθείς, να δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, να μην πιάνεις θέματα που να συζητιούνται σε κάθε σπίτι».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Από την άλλη υπάρχει και η πλευρά που λέει ότι εγώ θέλω με το θάρρος μου να συζητάω πράγματα που όλοι συζητάμε και να έχω μια γνώμη, γιατί μπορεί κάποιος να μετακινηθεί».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου