Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Μαρίνα Σάττι – «Αχ Θάλασσα»: Το νέο της τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 40 ημέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της γονιού.

Παράλληλα με τον «πυρετό» και την επιτυχία που της έφερε η προετοιμασία και η εμφάνιση στη σκηνή της φετινής Eurovision, η Μαρίνα Σάττι είχε να διαχειριστεί το τελευταίο διάστημα και την απώλεια του πατέρα της. 

Η 37χρονη τραγουδίστρια κλήθηκε να ανεβεί στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού μόλις 40 ημέρες μετά τον θάνατο του πολυαγαπημένου της γονιού και παρ’ όλα αυτά έφερε εις πέρας με επιτυχία την απαιτητική αποστολή.

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/5) η Μαρίνα Σάττι κυκλοφόρησε το νέο της EP Album, τρία 24ωρα μετά τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της, εκτός από το «Tucutum» και το «Ζάρι» που ήδη αγαπήθηκαν από το κοινό, 5 ακόμη ολοκαίνουργια κομμάτια. Την είδηση της κυκλοφορίας έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τα social media, εκτοξεύοντας το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων διεθνώς.

Ένα από αυτά τα καινούργια είναι και το «Αχ Θάλασσα», το οποίο η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της, που τον «έχασε» πρόσφατα. Μάλιστα, στην τελευταία της συνέντευξη στο «Στούντιο 4», η Ελληνίδα εκπρόσωπος στη φετινή Eurovision «λύγισε» σε ερώτηση που αφορούσε εμμέσως στη δύσκολη αυτή απώλεια.

Δειτε το βιντεο εδω

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Ζάρι» κατάφερε να μπει στη λίστα με τα 50 viral τραγούδια παγκοσμίως στο Spotify, κάτι που δεν έχει καταφέρει να κάνει οποιοδήποτε άλλο ελληνόφωνο κομμάτι μέχρι στιγμής. Η ίδια η Μαρίνα Σάττι με ανάρτηση στο Instagram δεν έκρυψε την έκπληξή της για το ότι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.


“Τι; Ένα τραγούδι στα ελληνικά; Στο παγκόσμιο τσαρτ του Viral 50 Spotify;“, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τους ακολούθους της στο Instagram να εκτοξεύονται από τις 90.000 που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο στις 308.000 αυτή τη στιγμή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου