Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Έξαλλη η Χρίσλα Γεωργακοπούλου με τον χορευτή της Σάττι: «Τι σημαίνει Έλληνες της Δυτικής Θράκης; Τους έχουν αμολημένους»

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έβαλε τους ανθρώπους αυτούς που θα εκπροσωπήσουν

"Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έβαλε τους ανθρώπους αυτούς που θα εκπροσωπήσουν τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ελλάδας και όχι τους Έλληνες με πολύ βάρος όπως το λέμε, να κάνουν διπλωματικές κινήσεις ή εξωτερικής πολιτικής" σχολίασε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του χορευτή της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision σε μέσο του Αζερμπαϊτζάν ότι είναι Έλληνας Τούρκος της Δυτικής Θράκης. 

Ο ίδιος προχώρησε σε μία διευκρινιστική τοποθέτηση, αλλά από ό,τι φαίνεται δεν έπεισε για το λάθος του. Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου ξέσπασε και είπε στην Super Κατερίνα.

«Ελληνικά μιλάνε οι άνθρωποι αυτοί; Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι και είμαι έξαλλη. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έβαλε τους ανθρώπους αυτούς που θα εκπροσωπήσουν τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Ελλάδας και όχι τους Έλληνες με πολύ βάρος όπως το λέμε, να κάνουν διπλωματικές κινήσεις ή εξωτερικής πολιτικής. Δεν το καταλαβαίνω. Η μία βλακεία είναι μετά την άλλη. Δεν είδα πουθενά την Μαρίνα Σάττι και την ομάδα της να βγει και να πει κάτι για την Κύπρο μας.

Εδώ έχουμε μπει σε όλη τη διαδικασία του Ισραήλ, έχουμε την Κύπρο μας που είναι ελληνική και είναι συμπατριώτες μας. Το κορίτσι αυτό είναι πολιτική θέση. Άρα, αυτά τα παιδιά είναι αμολημένα και η ελληνική αποστολή αμολημένη. Η ΕΡΤ τους αμόλησε» είπε σε έντονους τόνους η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και συνέχισε απευθυνόμενη στην Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία μέσα στα χρόνια ήταν μέλος ομάδας και άλλων χωρών:

Δειτε το βιντεο εδω

«Σέβεσαι, όμως, τις χώρες που έχεις πάει; Βγαίνεις να κάνεις δηλώσεις; Σε έχει αμολήσει ο κρατικός φορέας και σε έχει αφήσει άλυτη και λες ό,τι θέλεις; Τι σημαίνει ότι είμαι Έλληνας Τούρκος της Δυτικής Θράκης; Ξαφνικά θα βγούμε όλοι τρελοί;»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου