Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Άρης Καβατζίκης για Αλευρά – Καλούτα: «Αστεία του σουβλατζίδικου, πολύ ξεπερασμένα»

"Έκαστος εφ' ω ετάχθη. Φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες".

Τα σχόλιά τους για τη μετάδοση της Eurovision από τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα έκαναν η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της το πρωινό της Δευτέρας (13/5). 

Ο Άρης Καβατζίκης καυτηρίασε τη στάση του διδύμου της ΕΡΤ κατά τον σχολιασμό της βραδιάς, τονίζοντας τα λάθη που έκαναν καθ’ όλη τη διάρκεια του show.

«To 2009 στη Μόσχα κάλυπτα τη Eurovision για τον Alpha, όταν είχαμε στείλει τον Σάκη Ρουβά. Είχαμε ένα πακέτο σημειώσεις και διαβάζαμε όλη μέρα. Συγχωρούμε ότι κάποια στιγμή «δολοφονήθηκαν» τα ελληνικά και ότι μιλούσαν επάνω στα τραγούδια. Όταν πηγαίνω όμως σε μία χώρα, αυτό που μαθαίνω κατ’ αρχάς είναι τι πολίτευμα έχουν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

«Εκεί υπήρξε μία γυναίκα, που είναι διάδοχος του θρόνου και βγήκε και μας καλωσόρισε στη χώρα της, ευχήθηκε στους διαγωνιζόμενους να περάσουν καλά και να το απολαύσουν. Όταν λοιπόν καλύπτουμε ένα τέτοιο γεγονός και βγαίνει η πολιτική αρχή της χώρας να μιλήσει, λέμε κάτι στο κοινό, δεν αφήνουμε τα πλάνα να περνάνε έτσι. Αυτός που βγήκε δεν είναι και κανένας φίλος μας κολλητός», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος του MEGA.

«Μετά αντί να το καλύψουν, τους βάζουν να πουν αυτό το αστείο; «Έχω καιρό να τη δω» και «Έχουμε πιει μαζί της ποτό»; Εγώ αισθάνομαι ότι αυτά είναι πολύ ξεπερασμένα αστεία, αστεία του σουβλατζίδικου και δεν αρμόζουν σε κάτι τέτοιο που εκπροσωπούν τη χώρα μας», σχολίασε χαρακτηριστικά στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης.

«Εγώ διαφωνώ με το να βλέπω παντού τίτλους και να γίνεται ανθρωποφαγικό για τον Θανάση και τον Ζερόμ. Στο κάτω-κάτω δεν βγήκαν να μας πουν ότι θα το κάνουν αυτό το πράγμα για χρόνια. Πολλοί έχουν δοκιμαστεί στον σχολιασμό της Eurovision», ανέφερε από την πλευρά της η Δανάη Μπάρκα.

Δειτε το βιντεο εδω

«Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Ο Θανάσης Αλευράς είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, λατρεύω τους καλλιτέχνες. Δεν γίνομαι αφοριστικός αλλά φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες», κατέληξε στο σχόλιό του ο Άρης Καβατζίκης για το δίδυμο της Eurovision.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου