Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Γιώργος Βογιατζής: «Η σύζυγος του πρίγκιπα τα παράτησε όλα και ήρθε μαζί μου αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν έχω φράγκο»

"Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα” δήλωσε ο Γιώργος Βογιατζής.

Ο Γιώργος Βογιατζής βρέθηκε καλεσμένος στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι, τη σύζυγο του πρίγκιπα Κόντε Κασίνι.

«Όταν γνώρισα τη Νάντια ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι, ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και επειδή ήταν παντρεμένη, η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω. Της είπα ότι θα της πω “κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και τα εκατομμύρια έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”» και μου λέει η Ειρήνη “στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”» ανέφερε ο Γιώργος Βογιατζής.

«Τα παράτησε όλα και ήρθε οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο. Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας» πρόσθεσε ο Γιώργος Βογιατζής.

πηγη
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου