Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ηλεία – Σπάραξε στον αέρα ο θείος της δολοφονημένης 11χρονης: «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί βασάνισε τόσο σκληρά τη Βασούλα μας;»

"Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι! Γιατί το τιμώρησε έτσι;".

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) και αφορά στη στυγερή δολοφονία της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία. 

Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος είναι ο θείος της άτυχης ανήλικης, σκότωσε το κορίτσι όταν εκείνο του αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου βρέθηκε στα δικαστήρια, όπου συνάντησε τον άλλο θείο της 11χρονης από την Ηλεία. Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια τη φωτογραφία της αδικοχαμένης ανιψιάς του ξέσπασε στον αέρα κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Έχω έρθει εδώ να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω εγώ ο ίδιος, επειδή είναι πρώτος μου ξάδερφος, γιατί το έκανε αυτό στην ανιψιά μου; Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το βασάνισε τόσο σκληρά; Γιατί το τιμώρησε έτσι;», δηλώνει ο θείος της ανήλικης Βάσως.

Δειτε το βιντεο εδω

«Όλοι όσοι έχουμε έρθει εδώ το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη! Γιατί το έκανε αυτό στη Βάσω μας ο άνθρωπος που έχει κι αυτός παιδιά να μεγαλώσει;», τόνισε ο άντρας από την Ηλεία για το στυγερό έγκλημα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου