Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Σφαγή στο Πρωινό για τα κιλά με αφορμή τις δηλώσεις Αρναούτογλου – «Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου»

Γιώργος Λιάγκας, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα ανέβασαν το θερμόμετρο στα ύψη! 

"Για ακόμη μια φορά κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα".

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην Ελένη Βουλγαράκη, στο Πρωινό έγινε κακός χαμός σχετικά με το θέμα των περιττών κιλών. Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας, προλογίζοντας το βίντεο πέταξε τα καρφιά του…

«Χαρούμενος είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διότι πέραν των προσωπικών του επιτυχιών, πάει καλά επαγγελματικά ο άνθρωπος, κάνει και 2-3 εκπομπές πόσες κάνει στον ΑΝΤ1 τέσσερις, βλέπω έχει χάσει και κάποιο βάρος, το παλεύει καλά και μακάρι να φτάσει εκεί που ό ίδιος θέλει να φτάσει, αλλά είναι χαρούμενος γιατί βγήκε και ο αδελφός του στην Ευρωβουλή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας..

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας επισήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι αν γινόταν θα ήθελαν να μην έχουν παραπανίσια κιλά. Και κάπως έτσι ξεκίνησε η πρώτη κόντρα με την Φωτεινή Πετρογιάννη…

Φ.Π. Όλοι θέλουν να είναι υγιείς κυρίως.

Γ.Λ. Όχι Φωτεινή μου, δεν θέλει να είμαι υγιής, δεν θέλει να είναι κανείς πολύ παχύς. Μην αλλάζετε αυτά που λέω, είναι η γνώμη μου. Μη με λογοκρίνεις, δεν ντρέπομαι να πω τη γνώμη μου και το λειαίνεις.

Φ.Π. Μα, τη δική μου τοποθέτηση έκανα.

Γ.Λ/ Άρα ξέρεις πολλούς ανθρώπους που θέλουν να είναι πολύ χοντροί.

Φ.Π. Μα δεν είπα εγώ για σένα. Είπα ότι αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα υγείας, μπορεί να μην είναι προτεραιότητά του εκείνη τη στιγμή να αδυνατίσει.

Μετά από λίγο, ακολούθησε και ο δεύτερο γύρος…

Γ.Λ. Ζούμε υπό ένα καθεστώς τρόμου και λέμε πράγματα που δεν πιστεύουμε για να γίνουμε αρεστοί. Αλλά αλλάζει αυτό, επανέρχεται η λογική σε όλα τα επίπεδα.

Φ.Π. Πολύ ωραία, να έχει κάποιος περιττά κιλά κι εγώ να του πω ότι μου χαλάει την αισθητική.

Γ.Λ. Για ακόμη μια φορά Φωτεινή κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, αλλάζεις αυτά που έχουμε πει και λες κάτι άλλο για να δημιουργήσεις ένα αρνητικό κλίμα για κάτι το οποίο δεν έχουμε πει ποτέ.

Ο καβγάς ολοκληρώθηκε με την εμπλοκή και της Άριας Καλύβα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου