Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Φαίη Μαυραγάνη: «Θα ήταν τελείως αστείο να έχουμε ανταγωνισμό με τον Νίκο. Είμαστε οικογένεια»

Η Φαίη Μαυραγάνη σε συνέντευξή της εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να συνεργαστεί σε αυτή τη φάση με τον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση.

Με τον σύζυγο σας, τον Νίκο Μάνεση, παρουσιάζετε και οι δύο πρωινές ενημερωτικές εκπομπές το Σαββατοκύριακα. Σε άλλο slot βέβαια. Έχετε νιώσει στιγμές που υπάρχει ανταγωνισμός στα επαγγελματικά εντός σπιτιού;

Καμία απολύτως φορά. Θα ήταν τελείως αστείο! Είμαστε οικογένεια. Πολλές φορές όμως έχω θαυμάσει και έχω ζηλέψει, με την καλή έννοια θέματα του Νίκου. Υπάρχουν φορές που θέματα του τα έχω κλέψει γιατί τα βρίσκω φοβερά εμπνευσμένα.

Το αντίστροφο;

 Ναι, κι αυτό έχει συμβεί, αλλά νομίζω πως εγώ κυρίως τον κλέβω (γέλια).

Τον συμβουλεύεστε για τις επαγγελματικές σας κινήσεις;

Ναι, τον συμβουλεύομαι. Έχω να μάθω και έχω να πάρω, γιατί έχει περπατήσει επαγγελματικά πολύ περισσότερα χιλιόμετρα από μένα Πολλές φορές σε πράγματα που μπλοκάρω τον ρωτάω.

Έχετε συνεργαστεί μαζί στην εκπομπή «Στούντιο με θέα», που αν δεν κάνω λάθος ήταν και η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου που βγήκε στην ελληνική τηλεόραση. Θα θέλατε να συνεργαστείτε και πάλι με τον σύζυγό σας στην τηλεόραση;

Και ναι και όχι. Ναι γιατί περνούσαμε ωραία, ναι γιατί ήταν τρία χρόνια της ζωής μας που το διασκεδάσαμε. Όχι γιατί στην παρούσα φάση ο καθένας μας κάνει κάτι άλλο και, θεωρώ, με ωραίο παραγόμενο αποτέλεσμα. Και αυτό που κάνουμε είναι δομημένο πάνω στον καθέναν μας.

Πηγή: Tv έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου