Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Φραγκολιάς-Πατσιώτη: Θέλουν να κάνουν οικογένεια!

Έτοιµοι να κάνουν το επόµενο σοβαρό βήµα στη σχέση τους είναι ο Κώστας Φραγκολιάς και η σύντροφός του Δώρα Πατσιώτη. 

Το ερωτευµένο ζευγάρι απολαµβάνει αυτόν τον καιρό το οµορφότερο καλοκαίρι της κοινής του ζωής, έχοντας µάλιστα ξεκινήσει και τις εξορµήσεις του. Ο παρουσιαστής, τον οποίο απολαµβάνουµε στο πλευρό της Σταµατίνας Τσιµτσιλή στο «Happy Day» και η αισθητικός αγαπηµένη του βρέθηκαν για ολιγοήµερες διακοπές στο όµορφο Πόρτο Χέλι, απολαµβάνοντας τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά της περιοχής, χωρίς να κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

«Εµειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής. Εκαναν spa και θαλάσσια σπορ, ενώ απόλαυσαν φρέσκο ψάρι και υπέροχες θαλασσινές γεύσεις», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του γοητευτικού παρουσιαστή και προσθέτει: «Ηθελαν πολύ να περάσουν χρόνο µαζί. Εξαιτίας των αυξηµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεων και των δύο όλο τον χειµώνα, το ταξίδι τους στο Πόρτο Χέλι ήταν ένα ευχάριστο διάλειµµα».

Η ξανθιά καλλονή και ιδιοκτήτρια γνωστής αλυσίδας καταστηµάτων µασάζ, µάλιστα, δεν δίστασε να µοιραστεί µε τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγµιότυπο από τις διακοπές τους στο Πόρτο Χέλι, µε το ζευγάρι αγκαλιασµένο στην πισίνα του ξενοδοχείου να απολαµβάνει το µαγευτικό ηλιοβασίλεµα. Μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, οι δυο τους έκαναν και ένα σύντοµο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και µάλιστα απαθανάτισαν τις όµορφες στιγµές τους στην Αγία Σοφία.

«Το ζευγάρι θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές τον Αύγουστο σε αγαπηµένα κυκλαδίτικα νησιά», µας µεταφέρει ο ίδιος άνθρωπος, που τους συναναστρέφεται συχνά και ζει από κοντά αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να µετράει σχεδόν ενάµιση χρόνο, οι δυο τους όµως µέχρι πρότινος τηρούσαν σιγήν ιχθύος και απέφευγαν συστηµατικά τα φώτα της δηµοσιότητας και τις κοινές δηµόσιες εµφανίσεις.

Το τελευταίο διάστηµα, ωστόσο, οι δυο τους όχι µόνο δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά µιλούν και δηµόσια για τον έρωτά τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το επόµενο βήµα δεν θα αργήσει να έρθει και ότι η δηµιουργία οικογένειας είναι και για τους δύο µονόδροµος. «Το πάµε σοβαρά, γιατί προϋπήρχε σχέση. Ηµασταν µαζί πριν από 13 χρόνια. Τότε ήµασταν µαζί περίπου ενάµιση χρόνο. Πρόταση δεν έχει γίνει.

 ∆εν χρειάζεται ίσως και να γίνει. Για να κάνεις τώρα γάµο, φαντάζοµαι ότι θέλεις να δηµιουργήσεις οικογένεια. Αν µας ευλογήσει ο Θεός και γίνει αυτό, τότε να ακολουθήσει και το άλλο», είχε εξοµολογηθεί σε συνέντευξή του ο Κώστας Φραγκολιάς, εκφράζοντας ξεκάθαρα τις επιθυµίες του για το µέλλον, που θέλει να το ζήσει µόνο µε την όµορφη ∆ώρα.

«Είναι αχώριστοι. Η ∆ώρα µπορεί να είναι εκτός χώρου, ωστόσο είναι πάντα στο πλευρό του Κώστα, ο οποίος τη συµβουλεύεται για καθετί που αφορά την επαγγελµατική του ζωή, καθώς την εµπιστεύεται απόλυτα», συνεχίζει η ίδια πηγή και καταλήγει για το κοινό µέλλον του ζευγαριού: «Είναι έτοιµοι να κάνουν το επόµενο βήµα στη σχέση τους. Επιθυµούν πολύ να δηµιουργήσουν µια όµορφη και µεγάλη οικογένεια».

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου