Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Παπαγιάννης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για την Παυλίδου και την δικαστική τους διαμάχη (φωτο)

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου βρέθηκαν στο φως της δημοσιότητας για ένα περιστατικό καθόλου ευχάριστο για κανέναν από τους δυο.

Η Σοφία Παυλίδου υποστήριξε πως ο Μάνος Παπαγιάννης της επιτέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου, ενώ εκείνος υποστήριξε πως δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Οι δυο τους θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους στις αίθουσες του Δικαστηρίου.

Υποθέτω ότι πέρασες ένα δύσκολο χειμώνα με όλα αυτά που συνέβησαν με τη Σοφία Παυλίδου. Είσαι πιο ήρεμος τώρα; Έχεις ξαναβρεί την ισορροπία σου;

«Κοίτα, όλα αυτά συμβαίνουν στο θέατρο. Κι άλλες χρονιές είχαμε εντάσεις με συναδέλφους και πάντα τα βρίσκαμε. Αυτά γίνονται σε ένα χώρο δουλειάς. Αυτό συνέβη και φέτος. Είναι άλλη μια ένταση, δεν σημαίνει όμως ότι με γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα.»

Φαντάζομαι ότι δεν είναι ακριβώς το ίδιο, με τη λογική ότι πήρε μεγάλη δημοσιότητα –δεν έγινε ένας καβγάς εντός των τειχών δηλαδή– και όλη αυτή η ιστορία έχει πάρει τη δικαστική οδό.

«Όπως είπες, έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ό,τι έγινε έγινε.»

Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα τα χειριζόσουν αλλιώς τα πράγματα;

«Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα»

Πάντως κατέβηκε μια παράσταση και μετά από μια απόλυση επαναπροσλήφθηκες αμέσως την επόμενη σεζόν. Νιώθεις δικαιωμένος;

«Θα έλεγα όχι. Γύρισα εκεί που μου αρέσει. Είχα σκεφτεί να μην κάνω φέτος το καλοκαίρι θέατρο και για αυτό που έγινε είμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο»

Μιλούσατε με τη Βάσια Παναγοπούλου όλο αυτό το διάστημα;

«Ναι, βέβαια, δεν σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία. Με αγαπάει η Βάσια, πολύ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, ξέρουμε ο ένας τα χνότα του άλλου και νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία. Ξέρεις, με τη Βάσια είμαστε φίλοι. Έγινε ένα περιστατικό, πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω.» είπε στο people

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου