Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Πρωταγωνίστρια νέας σειράς του ΑΝΤ1 «αναστατώνει» ποζάροντας με μαγιό (φωτο)

Η ηθοποιός νοστάλγησε τις καλοκαιρινές της διακοπές και πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό στο instagram. 

Κατάφερε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς της φίλους με το μαγιό που τόνιζε τις σ*ξι καμπύλες της. Η Πηνελόπη Πλάκα μάλιστα έγραψε λεζάντα στη φωτογραφία της:

«Ποιος είπε ότι τελείωσε το καλοκαίρι; Πάμε στοίχημα; #goodmorning #summer #summervibes #happyme #colors #bluesky #feelfree». Η ηθοποιός αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα παίζει στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» που θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα. Η υπόθεση της οποία είναι η εξής:

 O ελληνικής καταγωγής Κίμωνας Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος σεφ του οποίου οι συνταγές υπακούουν ευλαβικά στις επιταγές της υψηλής γαστρονομίας και όχι στην παράδοση. Ο Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος) είναι ένας ταπεινός ιδιοκτήτης ταβέρνας που ορκίζεται στη δύναμη της… φριτέζας.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι, δύο διαφορετικοί μάγειρες με το ίδιο, όμως, μεράκι για το φαγητό και τις γεύσεις ετοιμάζονται να σερβίρουν την πιο νόστιμη συνταγή… εκείνη της ευτυχίας!

 Οι συγκρούσεις τους, όμως, θα είναι μεγάλες και κάθε επεισόδιο συναρπαστικά απολαυστικό! Άλλωστε ποιος είπε ότι είναι εύκολη η προσαρμογή από τα sous vide στις φριτέζες και τις γάστρες;



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου