Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Έλενα Ασημακοπούλου: «Ήμουν περισσότερο αντράκι στον χώρο αυτόν απ' ό,τι θα έπρεπε»

Φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Open tv «Για Πάντα Παιδιά».

Σε συνεντεύξεις της η Έλενα Ασημακοπούλου έχει αναφερθεί και σε θέματα μητρότητας που αντιμετώπισε. Υπήρξαν γυναίκες που την πλησίασαν αντιμετωπίζοντας παρόμοια προβλήματα;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν αναφέρθηκα κάποια στιγμή σε αυτό το γεγονός έλαβα παρά πολλά μηνύματα από γυναίκες που αντιμετώπισαν ή αντιμετώπιζαν κάτι ανάλογο και μπορώ να σου πω ότι πήρα πολύ κουράγιο»

Ο κόσμος στον δρόμο όταν την συναντάει τι της λέει; «Κυρίως παιδιά που με αναγνωρίζουν μέσα από τις δουλειές που έχω κάνει θέλουν , να βγάλουν φωτογραφίες μαζί μου»

Έχει μετανιώσει για κάποιο επαγγελματικό βήμα στη ζωή της; Τι άλλο θα ήθελε να κάνει; «Οχι, για κανένα, είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ υπερήφανη για όλες τις δουλείες που έχω κάνει»

Τα τελευταία χρόνια πολλά πρόσωπα από τη σόουμπιζ δεν διστάζουν να μιλήσουν και να τοποθετηθούν ανοιχτά στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης. Έχει αντιμετωπίσει ποτέ μια τέτοια κατάσταση;

«Παραδόξως όχι...Πειράγματα και τέτοιου είδους παρενοχλήσεις ναι, αλλά ποτέ δεν έδινα σημασία, αλλά ούτε και δικαιώματα... Ήμουν περισσότερο αντράκι στον χώρο αυτόν απ' ό,τι θα έπρεπε»

Έχει συμμετάσχει και σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Θα το ξαναέκανε; Θα την ενδιέφερε η παρουσίαση μιας εκπομπής; «Δεν νομίζω... Αλλά ποτέ μη λες ποτέ», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Tv Έθνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου