Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Πετράκου: «Η Θεοφανία είναι ένα πλάσμα του ουρανού…» (βιντεο)

Ο Γρηγόρης Πετράκος μιλά για τη Θεοφανία Παπαθωμά με θαυμασμό και μιλά για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και την καθημερινότητά τους.

Ο τραγουδιστής είπε μεταξύ άλλων για τη γυναίκα της ζωής του στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»!

«Τα τελευταία 4 χρόνια άλλαξε τελείως η ζωή μου λόγω των παιδιών. Όταν γνωριστήκαμε με την Θεοφανία ήξερα ότι μαζί της θα κάνω παιδιά και δεν το αργήσαμε, το κάναμε κατευθείαν. Το ανδρόγυνο είναι ένα τεράστιο μυστήριο, γιατί πραγματικά από μόνο του το κάθε φύλο δεν είναι ολοκληρωμένο. Ολοκληρώνεται μόνο μέσα από μια μυστηριακή ένωση.

Με το που γνώρισα την Θεοφανία ήξερα ότι είναι μια ψυχή η οποία είναι αδελφή κατά αυτό τον τρόπο, θα με ολοκληρώσει τραβώντας με πάνω σε όλα αυτά τα πράγματα που βλέπω ότι τα έχει και θαυμάζω. Έχει έναν ολόκληρο κόσμο εσωτερικό πολύ ανώτερο από το δικό μου. Και εκεί με έχει βοηθήσει. Δηλαδή εγώ έχω χαράξει δρόμο προς τα εκεί. Κι εγώ βέβαια προσπαθώ στα δικά μου πιο γήινα, γιατί η Θεοφανία είναι ένα πλάσμα του ουρανού, πάνω εκεί στα σύννεφα και με τη γη δυσκολεύεται.

Εκεί προσπαθώ και εγώ να τη συμπληρώσω.»!

Πρόσφατα η Θεοφανία Παπαθωμά τον χαρακτήρισε αρχαίο Έλληνα, τι λέει ο ίδιος;
«Χαίρομαι που η Θεοφανία με βλέπει έτσι. Εγώ νιώθω λίγο αρχαίος Έλληνας.Όχι εξωτερικά. Αλλά επειδή ταυτίζομαι πάρα πολύ με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, την οποία διαβάζω και είναι η αγάπη μου.» τόνισε ο Γρηγόρης!

Δείτε όλα όσα είπε!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου