Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Πέθανε στα 54 χρόνια της η Γιάννα Τζάκη

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 54 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο, η περιφερειακή σύμβουλος, πρώην αντιπεριφερειάρχης Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννα Τζάκη.

Η Γιάννα Τζάκη, γεννήθηκε στις 2 Mαϊου 1964 στη Νέα Μηχανιώνα. Αποφοίτησε ως αριστούχος από το Οικονομικό Τμήμα της ΝΟΕ του Α.Π.Θ.

Δραστηριοποιείται στα κοινά από το 1978. Διατέλεσε αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής, εντεταλμένη σύμβουλος, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Ορυκτού πλούτου, μέλος στην ΑΝΕΘ, και στους φορείς διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας, Βόλβης και Μακεδονικών Τεμπών και Αξιού Λουδία Αλιάκμονα. Επίσης, υπήρξε αντινομάρχης Ανάπτυξης, μέλος της ΕΝΑΕ, μέλος του NOESIS, εκπρόσωπος των τοπικών και περιφερειακών αρχών στο Συμβούλιο της Επιτροπής και μέλος επιτροπών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η κηδεία της θα γίνει, αύριο, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Νέα Μηχανιώνα.

Ο περιφειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με δήλωσή του εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια της Γιάννας Τζάκη, την οποία χαρακτηρίζει “πολύτιμη συνεργάτιδα” και “αγαπημένη φίλη”. Προσθέτει, δε, ότι η εκλιπούσα «ταύτισε το όνομά της με την αυτοδιοίκηση, την πολιτική, το έργο για τον τόπο μας, με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την κοινωνική προσφορά”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου