Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Ένα αυγό έσπασε το ρεκόρ για τα περισσότερα likes στο Instagram ρίχνοντας από το θρόνο το διάσημο μωρό (φωτο & βιντεο)

Kι όμως είναι γεγονός! Η συνομωσία του αυγού όπως θέλει να αποκαλείται μπορεί να πανηγυρίζει πως έχει στο προφίλ της στο Instagram την φωτογραφία με τα περισσότερα likes παγκοσμίως.

Η λεγόμενη Egg Gang ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου ένα challenge ποστάροντας την φωτογραφία ενός αυγού και ζητώντας από τον κόσμο να κάνει Like για να γίνει αυτή η απλή φωτογραφία η πιο αγαπημένη του Instagram σε όλον τον κόσμο.

Και το απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, η συνομωσία του αυγού τα κατάφερε, φτάνοντας τα 25 εκατομμύρια likes σε ένα post που δεν έχει ούτε κάποιο ειδικό φίλτρο, ούτε κάτι που να την ξεχωρίζει.

Η εν λόγω φωτογραφία του αυγού νίκησε την μέχρι πρότινος πιο δημοφιλή φωτογραφία, εκείνη της πρώτης εικόνας της Stormi, κόρης της Kylie Jenner που είχε 18 εκατομμύρια likes ενώ νίκησε και φωτογραφίες όπως εκείνη της εγκύου Beyonce ή της Selena Gomez.

Πώς αντέδρασε η δεύτερη πια Kylie; Με ένα ειρωνικό βίντεο στο δικό της προφίλ στο Instagram όπου και σπάει και τηγανίζει ένα αυγό στο καυτό τσιμέντο του δρόμου!Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις
πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου