Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Φαίη Ξυλά: Το νέο της ξεκίνημα μετά τον χωρισμό της

Η Φαίη Ξυλά μιλάει για τα νέα ξεκινήματα στη ζωή της, τον μονάκριβο γιο της Πάρη και τους φόβους της.

Πιστεύετε ότι υπάρχει η ιδανική οικογένεια;

Για καθένα από εμάς το ιδανικό είναι διαφορετικό. Επομένως, επειδή δεν υπάρχει τέλειος άνθρωπος, δεν υπάρχει και τέλεια οικογένεια. Απλά, πρέπει να προσπαθείς να κάνεις συνεχώς το καλύτερο που μπορείς για να γίνεσαι καλύτερο άτομο για τα παιδιά σου.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος για τον γιο σας;

Η αλήθεια είναι ότι έχω διάφορους μεγάλους και μικρότερους φόβους, κάτι που διαπιστώνω να συμβαίνει όσο περνάνε τα χρόνια. Αυτό που με ανησυχεί και θα ήθελα να έχει ο γιος μου είναι να μπορεί ταυτόχρονα να είναι δυνατός συναισθηματικά αλλά και ευαίσθητος. Θεωρώ ότι οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν είναι αδύναμοι, αλλά πιο δυνατοί και από τους υπόλοιπους και αυτό τους δίνει μεγαλύτερη δύναμη να έχουν συναίσθηση για να μπορούν να κατανοήσουν τους άλλους. Ελπίζω να το έχει αυτό ο γιος μου, μεγαλώνοντας. Τέλος, θα ήθελα να είναι και υγιής σωματικά και να κάνει αυτά που θέλει, και όχι εκείνα που οι άλλοι επιθυμούν να του περάσουν.

Τα νέα ξεκινήματα σας φοβίζουν; Πρόσφατα κάνατε και μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, καθώς πήρατε διαζύγιο από τον σύζυγό σας, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

Τα φοβάμαι, αλλά τα επιδιώκω κιόλας. Εμένα έτσι είναι η φύση της δουλειάς μου, επομένως είμαι λίγο πιο συνηθισμένη σε αυτά. Τα τολμάω, αν και με φοβίζουν. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιθυμώ να έχω δίπλα μου ανθρώπους, σταθερές στη ζωή μου. Τα ξεκινήματα καλό είναι να τα κάνεις μαζί με άλλον, όχι μόνος σου! Θεωρώ πως, αν υπάρχουν παιδιά, το ζευγάρι οφείλει να κάνει πράγματα που είναι καλά γι’ αυτό, αλλιώς δεν θα είναι ευτυχισμένα ούτε τα παιδιά του.

Πηγή: περιοδικό Enjoy

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου