Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε πως ανακοίνωσε στον Μουζουράκη ότι δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί (βιντεο)

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Μαρία Σολωμού και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ανακοίνωσε στον Πάνο Μουζουράκη ότι δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά την ρώτησε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί μια και έχει μία μακρόχρονη σχέση και η ηθοποιός της απάντησε!

Η Μαρία τόνισε: «Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι».

Και η Φαίη Σκορδά τη ρώτησε: «Ούτε στη σχέση που έχεις να πεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο να έχουμε το παιδί μας»; «Ποτέ, ποτέ, ποτέ! Έχω τον Αλέξανδρο, μου φτάνει ο Αλέξανδρος. Δεν ξέρεις στη ζωή αυτή τι μπορεί να σου συμβεί, ζωή είναι… Αλλά έχοντας σώας τας φρένας μου, μιλώντας για τα τελευταία 13 χρόνια που έχω κάνει τον Αλέξανδρο, όχι».

Και η Φαίη συνέχισε λέγοντας: «Εάν όμως ο άλλος κάποια στιγμή θελήσει;»!

Και η ηθοποιός απάντησε: «Θα πάει να το κάνει αν θέλει.»!

Η παρουσιάστρια είπε: «Το έχετε συζητήσει;»! Και η Μαρία είπε: «Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά.»!

Η Φαίη ρώτησε: «Δεν είναι λίγο απόλυτο;»!

Η Μαρία είπε: «Είναι.»! «Το δέχεται η άλλη πλευρά;» επέμεινε η Φαίη! Και η Μαρία τόνισε: «Ναι, το δέχτηκε. Δεν ξέρω, αν κάποια στιγμή νιώσει πραγματικά την ανάγκη, ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι ένας άνθρωπος που πλέον περνάει το 60% της ζωής του στο Λος Άντζελες, οπότε και εκ των πραγμάτων -επειδή αυτό το κόνσεπτ υπήρχε στο μυαλό του τα τελευταία δύο χρόνια, του είχα εξηγήσει ότι μάλλον δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν θα μπορούσε να είναι εντάξει γι’ αυτό το παιδί. Πώς θα γίνει να έχεις ένα παιδί με έναν άνθρωπο που είναι σε άλλη ήπειρο;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό!πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου