Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Οι αγκαλιές, οι ψίθυροι και ο τρελός χορός (photos)

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο με φίλους τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Melisses με την Τάμτα.


Το ζευγάρι καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς αντάλλαζε αγκαλιές, τρυφερά λόγια στο αυτί, ενώ η Κατερίνα Γερονικολού δεν δίστασε να σηκωθεί να χορέψει, αφού ήρθε στο τσακίρ το κέφι με το πρόγραμμα των καλλιτεχνών.

Οι δυο τους πλέον, όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά όταν οι δημοσιογράφοι τους ρωτάνε για τη σχέση τους, εκείνοι απαντάνε χωρίς δισταγμό και μάλιστα με τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο.

Πρόσφατα, η Κατερίνα Γερονικολού είχε δηλώσει στο Dot για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είμαστε μαζί αρκετό καιρό για να καταλάβω ότι είναι μια πολύ σημαντική σχέση για εμένα. Δεν είναι ακόμη μια σχέση ο Γιάννης στη ζωή μου. Νομίζω ότι πια ξέρω ποιον έχω απέναντί μου. Έτσι νομίζω. Και μου αρέσει αυτό. Είναι μετρημένος.

 Και αυτό ως επίθετο ακούγεται λίγο ξενέρωτο, αλλά δεν είναι καθόλου. Είναι, κατ’ αρχάς ένας πανέμορφος άντρας, υπερταλαντούχος ηθοποιός, συγκεντρώνει πάρα πολλές αρετές σε όλα τα επίπεδα και παράλληλα είναι προσγειωμένος και δοτικός. Όλα αυτά νομίζω ότι τον κάνουν σχεδόν σπάνιο είδος άντρα»

Ο ένας στηρίζει τον άλλο στις επαγγελματικές του αποφάσεις και πριν λίγες μέρες είδαμε τον ηθοποιό στο κοινό των Madwalk, προκειμένου ν' απολαύσει on stage την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό act.




Πηγή φωτογραφιών: ndp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου