Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

Πάμε Πακέτο: Γιατί ο "Τίμος Δράκος" της Λάμψης κάλεσε τον Κώστα Κόκλα (βιντεο)


Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από πολύ καιρό, στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο"

και μίλησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για όλα όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και "έστειλε πακέτο" στον Κώστα Κόκλα για να τον ευχαριστήσει που του στάθηκε στα δύσκολα.

Ο ηθοποιός Ανδρέας Ανδρεόπουλος υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Τίμο Δράκο, γιο του Γιάγκου Δράκου, στην θρυλική τηλεοπτική σειρά "Λάμψη" της δεκαετίας του '90. Υπήρξε γόης της εποχής, ωστόσο, αποσύρθηκε από την τηλεόραση για πάρα πολλά χρόνια, κάνοντας συναδέλφους και τηλεθεατές να αναρωτιούνται τι απέγινε όλο αυτό το διάστημα.

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου, μετά από πολύ καιρό, στην εκπομπή "Πάμε Πακέτο" και μίλησε στη Βίκυ Χατζηβασιλείου για όλα όσα του συνέβησαν τα τελευταία χρόνια και για την απόφασή του να απομονωθεί, ενώ έστειλε ένα "πακέτο" γεμάτο συγκίνηση, αλλά και γέλιο, σε έναν συνάδελφό του, τον ηθοποιό Κώστα Κόκλα.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, πέρασε μια πολύ άσχημη περίοδο: "Υπήρξαν αϋπνίες, αδιαθεσίες, μια γενική κατάπτωση, τάσεις να μην θέλω να βγω έξω, να μην περιποιούμαι τον εαυτό μου, να μην σηκώνω το τηλέφωνο, να φέρομαι αγενώς. Ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η θεραπεία γιατί έφυγα για τη Λάρισα το 2009."

Έπειτα μίλησε για τη στενή του σχέση με τον Κώστα Κόκλα και πως ήταν δική του ιδέα να κατέβει στη Ζάκυνθο κάποια περίοδο που δεν ήταν καλά. Θέλησε να του στείλει το Σάββατο το πακέτο στην εν λόγω εκπομπή, καθώς ο Κόκλας υπήρξε ένας άνθρωπος που τον βοήθησε πολύ όταν το χρειαζόταν και που του έδωσε μεγάλη αγάπη.

"Γνωριζόμαστε από το 1987-88, δέσαμε από τον πρώτο καιρό και από τότε μέχρι σήμερα είμαστε φίλοι. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί φαινόταν. Έβλεπε ότι πια δεν ήμουν ο ίδιος άνθρωπος. Μια περίοδο τον φιλοξενούσα, γιατί έβαφε το σπίτι του, και λίγες μέρες μετά, μου χτύπησε το κουδούνι μια μέρα. Από 'κει που το σαλόνι ήταν πάντα ανοιχτό, έπαιζε η τηλεόραση κλπ, είδε ένα σκοτεινό δωμάτιο, με την τηλεόραση μεταφερμένη μέσα, το σταχτοδοχείο δίπλα. Εγώ δεν ήθελα να βγω απ΄το σπίτι. Με τον γλυκό του τον τρόπο μου λέει "έλα, πάμε μια βόλτα, να πιούμε μια μπύρα, να δούμε λίγο κόσμο". Μπορεί να μην το θυμάται, αλλά ήταν μια πολύ όμορφη μέρα για μένα. Μια απλή κίνηση."

Όταν συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής, ο ίδιος είπε στον Κώστα Κόκλα: "Σου οφείλω πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, που είναι η αγκαλιά σου ανοιχτή τόσα χρόνια, που μου άνοιξες στις δύσκολες στιγμές το σπίτι σου. Είσαι ένας άνθρωπος πραγματικά γενναιόδωρος, είσαι ψυχή. Πραγματικά σ' ευχαριστώ". Ο Κώστας Κόκλας ανταπέδωσε λέγοντας: "Ο Ανδρέας, να ξέρεις, μου έχει σταθεί πολύ. Τον καιρό που ο Ανδρέας ήταν σταρ στην τηλεόραση, εμείς δεν ξέραμε. Ήταν πάντα το σπίτι του ανοιχτό. Είναι φίλος μου και το ξέρει, άσχετα απ' αυτά τώρα. Με συγκίνησε, γιατί τον αγαπάω πολύ."πηγή