Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί και ο λόγος που έχασε τα μαλλιά του

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ένας ηθοποιός που πολλές γυναίκες θαυμάζουν, ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Η τηλεοπτική του πορεία είναι ανοδική, καθώς πλέον πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» ενσαρκώνοντας έναν συμφεροντολόγο και σκοτεινό χαρακτήρα.

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει 35χρονος πλέον ηθοποιός.

Ο Θεοχάρης συνηθίζει να δημοσιεύει sexy φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όταν ερωτήθηκε γιατί το κάνει εκείνος απάντησε: «Προβάλλω την ψυχολογία μου μέσα από τη δου­λειά μου, όπως κι αν είμαι».

Ο ίδιος έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του με τον ίδιο να αποκαλύπτει τι του είχε πει η ίδια όταν έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό.

«Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: "Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει"».

Το πρόβλημα υγείας του και όσα εξομολογήθηκε

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου