Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Θέλω σύντομα δεύτερο παιδί» (φωτο)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι απολαμβάνει την μητρότητα και δηλώνει πως θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί.

Ο ερχομός της κόρης της της άλλαξε τη ζωή και την έκανε ν’ αναθεωρήσει για πολλά πράγματα. Οι προτεραιότητές της άλλαξαν και πλέον το παιδί και ο άντρας της είναι πάνω απ’ ΄όλα.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επιθυμεί να γίνει μητέρα ξανά και δεν το κρύβει.

Δείτε τι είπε στην gallery που ακολουθεί:


Η Φλορίντα Πετρουτσέλι απολαμβάνει την μητρότητα.


Η δημοσιογράφος έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα της κόρης της και θέλει ν' αποκτήσει σύντομα και δεύτερο παιδί.


«Στην αρχή δεν συνειδητοποιείς τι έχει συμβεί. Εγώ τους τρεις πρώτους μήνες δεν είχα καταλάβει τι γινόταν, ήμουν και κουρασμένη από τον θηλασμό και την αϋπνία. Τώρα, που η μικρή έχει αρχίσει να με ψάχνει και να με παίρνει αγκαλιά, έχω μια ατελείωστη αγάπη για εκείνη. Είμαι χαζομαμά» δήλωσε στην Real.


«Θέλω να της κάνω μια αδελφή ή έναν αδελφό. Δεν θέλω να μεγαλώνει μόνη της. Και θέλω να συμβεί σύντομα, για να μην έχουν ηλιακή απόσταση. Γιατί εγώ είχα δυο αδέλφια, μεγαλώσαμε μαζί και είχαμε πάντα ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε.

Η βάφτιση της κόρης της θα γίνει σε κλειστό κύκλο. «Θα είμαστε μόνο οικογένεια και κουμπάροι», αποκάλυψε και συνέχισε για την τηλεοπτική της επιστροφή:

«Τηλεοπτικά θέλω να κάνω κάτι, αλλά δεν θέλω να κάνω κάτι που να μην μου αρέσει. Παλιά μπορεί να δούλευα για βιοποριστικούς λόγους. Τώρα τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Θέλω να είμαι ευτυχισμέμη και να γυρνάω σπίτι χωρίς στεναχώρια και στρες. Έχω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες σκέφτομαι, αλλά δεν έχω δώσει ακόμα τα χέρια με κανέναν».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου