Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Happy Day: Ρένος Ρώτας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό και η επιστροφή στο πατρικό του (βιντεο)

Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διάβασε τις πρώτες δηλώσεις του Ρένου Ρώτα μετά τον χωρισμό του από την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο νεαρός ηθοποιός παραδέχτηκε για πρώτη φορά δημόσια τον χωρισμό του από την πανέμορφη ηθοποιό ενώ αποκάλυψε ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει επιστρέψει στο πατρικό του μιας και το ζευγάρι στα τρία χρόνια που ήταν μαζί, ζούσε κάτω από την ίδια στέγη.

Στην ερώτηση αν είναι αλήθεια τα δημοσιεύματα που τους θέλουν χώρια και αν αυτό το διάστημα μένει μόνος του, ο ηθοποιός απάντησε στο Hello:

«Είναι αλήθεια. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Μέχρι πρότινος συγκατοικούσαμε στο κέντρο της πόλης αλλά τις τελευταίες ημέρες έχω επιστρέψει στο πατρικό μου. Πράγματι βρισκόμαστε σε μία απόσταση με την Κλέλια και δεν γνωρίζουμε αν είναι οριστικό».

Όσο για τα συναισθήματά του, ο νεαρός ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, υπάρχει μεγάλη αγάπη. Η Κλέλια είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει εξωτερική με εσωτερική ομορφιά. Ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε ούτε είμαστε τσακωμένοι. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και οι δύο καθώς θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα ώστε να καλύψει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε χωριστά. Θα δούμε».

Όταν ρωτήθηκε ο ηθοποιός αν πιστεύει πως συνέβαλε στην κατάληξη της σχέσης τους η συγκατοίκησή τους, εκείνος απάντησε: «Πιστεύω πως η συγκατοίκηση συνέβαλε στη συγκεκριμένη απόφαση. Στις ηλικίες που είμαστε, εγώ 28 εκείνη 22, η καθημερινότητα και η τριβή μπορεί να επηρεάσουν».



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου