Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα κάνει στον Alpha μετά την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση; (φωτο)

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αφού εδραιώθηκε και ως επιχειρηματίας, όσο διάστημα απείχε από την τηλεόραση, αποφάσισε να
επιστρέψει στη μικρή οθόνη και μάλιστα με τον πλέον… φαντασμαγορικό τρόπο.

Τι θα παρουσιάζει όμως από τη νέα σεζόν στον Alpha;


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποφάισε να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας...


Οι συζητήσεις συνεχίζονται και μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι δύο πλευρές, ο παρουσιαστής και το κανάλι, θα φτάσουν στην τελική απόφαση...


Επειδή ακριβώς θέλει η επάνοδός του στην TV να γίνει σωστά και δυναμικά, θέλει να είναι και σίγουρος για το προϊόν που θα παρουσιάσει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο παρουσιαστής συζητάει τρία διαφορετικές εναλλακτικές που έχει σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό προϊόν που θα παρουσιάσει από τη νέα σεζόν στο τηλεοπτικό κοινό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος προορίζεται τηλεοπτικά είτε για δύο ξένα φορμάτ που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό που θα εμπλουτιστούν ανάλογα είτε για μία πρωτότυπη ιδέα που θα κοπεί και θα… ραφτεί στα μέτρα του.

Ακόμα όλα είναι υπό σκέψη και όλα υπό συζήτηση ενώ ακούγεται έντονα και το σενάριο να καταλήξουν τελικά οι δύο πλευρές (σταθμός και Σεργουλόπουλος) σε τηλεπαιχνίδι.

Οι εξελίξεις τρέχουν όμως το σίγουρο είναι πως η εκπομπή θα καταλάβει εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα του σταθμού με πιθανότερο να βλέπουμε τον παρουσιαστή λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου